Brigitte, primele declaraţii despre măritiş, imediat după divorţ

b113-v-brigitte-si-muschiulosul.jpg

Brigitte este nedespărţită de iubitul tinerel

De ieri, 26 septembrie, Brigitte Năstase a început o viață nouă. Bruneta a divorțat de Ilie Năstase, cel care i-a fost partener și soț aproape opt ani. Deși a rămas cu un gust amar după această căsnicie, fosta nevastă a lui Ilie Năstase este optimistă și vrea să-și dea o nouă șansă. Vrea să căsătorească, însă și-a impus niște condiții.

Ieri, 26 septembrie, la ora 8.30, la judecătoria Sectorului 1 din Capitală, Brigitte și Ilie Năstase și-au spus ”adio!” legal. Pentru  fostul mare tenisman, aceasta a fost al patrulea divorț, iar pentru brunetă a fost al doilea. Deși nu au avut o căsnicie prea liniștită, iată că acum trăiesc acest sentiment, însă alături de alte persoane. Ilie are o iubită pe nume Ioana Simion, cu care este fericit, iar Brigitte pare să fie și ea mai relaxată de când l-a întâlnit pe Corneliu Oană. Fostul tenisman nu se mai gândește la însurătoare, mai ales că are 72 de ani, însă nu acest lucru se poate spune și despre fosta sa parteneră de viață. Bruneta nu exclude o nouă căsătorie, așa că ar putea pierde numele de Năstase cu care a rămas după divorț.

2-3-bd-1-ilie-brigitte.jpg

După opt ani de căsnicie, ieri, bruneta şi fostul mare tenisman Ilie Năstase şi-au încheiat căsnicia în zece minute

”Numele pentru mine nu mai este atât de important, e adevărat că l-am cerut atunci când am făcut acțiunea către judecătorie, însă dacă mă mărit este cert că voi lua numele viitorului soț. Nu exclud să mai fac acest pas, însă dacă îl voi face, bărbatul va fi unul din religia mea” (n.r. religia penticostală), a declarat Brigitte pentru Click!. Nu știm cât va mai trece până va îmbrăca rochia de mireasă, însă știm cu toții că diva din Pipera este omul surprizelor. Până atunci însă, gustă fericirea alături de partenerul ei de business, Corneliu Oană.  

2-3-bd-2-ilie-amanta.jpg

Ioana Simion
Fostul tenisman se iubeşte cu Ioana Simion
   
Loading...

Citește și

  • Deşi luna trecută a spus că îşi retrage cererea de divorţ înaintată chiar de către ea la Judecătoria Sectorului 1, iată că Brigitte s-a înmuiat după ce Ilie a implorat-o să-l lase să fie fericit cu noua iubită. De ieri, ea şi fostul mare tenisman sunt liberi ca păsările cerului pentru că şi-au spus “adio” definitiv. Au pus punct unei căsnicii de 8 ani în doar 10 minute.

  • Brigitte Năstase este o femeie liberă şi are undă verde să-şi trăiască povestea de dragoste cu noul ei iubit fără să se mai ascundă. Bruneta a divorţat miercuri de Ilie Năstase după un proces scurt, în urma căruia ea a păstrat numele tenismenului şi afacerile pe care le-a demarat în timpul căsniciei. Una dintre ele este şi magazinul din mall la care este asociată chiar cu bărbatul care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1