Ilie Năstase s-a cuplat cu fosta iubită a lui Nick Rădoi

2-3-neatza-1-35col.jpg

Nick Rădoi şi Ioana erau fericiţi anul trecut, în luna mai, când vorbeau despre căsătorie. La scurt timp s-au despărţit

Telenovelă ca a lor nu s-a văzut până acum. Brigitte şi Ilie Năstase sunt în plin proces de divorţ, dar joacă tare şi încă vor să se facă geloşi unul pe celălalt. Pe 6 august, bruneta a anunţat că relaţia cu Ilie nu mai poate fi reparată, şi că se iubeşte cu altcineva, iar ieri a explodat o altă bombă: Ilie are şi el o nouă parteneră, o brunetă din palmaresul milionarului Nick Rădoi.

Tace şi face. Ilie Năstase (72 de ani) nu a rămas cu braţele încrucişate după ce Brigitte (41 de ani), încă soţia lui, a anunţat pe Instagram că se iubeşte cu un alt bărbat, aşa că a decis să se afişeze şi el cu o nouă cucerire. Paparazzi spynews.ro l-au fotografiat ieri, sărutându-se pe gură, la o terasă din Bucureşti, cu o brunetă cu păr lung, frumuşică-foc. Click! a aflat imediat identitatea misterioasei femei, iar abia de aici povestea devine suculentă. Bruneta este nimeni alta decât femeia cu care milionarul român Nick Rădoi (56 de ani) voia să se însoare anul trecut: Ioana, din Constanţa, în vârstă de 39 de ani.

”Ioana este o femeie matură, are aproape 40 de ani, are o experienţă de viaţă, pentru că a fost căsătorită şi are un copil mare, care se descurcă singur. Şi, da, pot să spun că vreau să mă căsătoresc acum”, ne spunea Nick Rădoi în mai 2017. Cei doi s-au cunoscut în primăvara acelui an, prin intermediul unor prieteni, şi au bifat o vacanţă la Monaco, unde afaceristul a şi cerut-o de soţie.

2-3-neatza-brigitte-plaja.jpg

Pe 21 iulie, Ilie şi Brigitte făceau plajă împreună. A fost ultima lor apariţie paşnică

2-3-neatza-2-4col.jpg

Ilie, supărat, după o ceartă cu Brigitte în plină stradă

 

Contactat ieri de Click!, afaceristul a rămas mască atunci când a văzut fotografiile şi a confirmat: “Da, Ilie Năstase este cu Ioana, fosta mea logodnică”. De cealaltă parte, Nasty rămâne tot Nasty şi s-a ţinut de glume atunci când l-am întrebat despre noua relaţie. „Eram cu sora mea şi nu mă pupam pe gură, iar în vacanţă, în Sardinia, voi pleca împreună cu un nepot. Brigitte să îşi vadă de viaţa ei şi de iubitul ei”, a declarat Ilie pentru Click! Reacţia lui Brigitte a fost promptă. „Da, e adevărat. Pe femeie o cheamă Ioana, e din Constanţa şi ştiam că a fost cu Nick Rădoi. De două luni se tot întâlneşte cu ea. Pe mine nu mă deranjează, chiar le urez succes!”, a declarat Brigitte pentru Click!.

Brigitte s-a cuplat şi ea cu un tinerel musculos

2-3-neatza-3-bula-iubit-brigitte.jpg

30 iulie. Tinerelul lui Brigitte coboară din maşina brunetei şi merge spre sala de sport

 

La 7 luni după ce a introdus acţiunea de divorţ, perioadă în care din viaţa ei nu au lipsit scandalurile, Brigitte Năstase a anunţat că are un nou iubit şi că a decis să nu se mai împace cu fostul soţ. Norocosul pare a fi un tânăr musculos, înalt ca bradul, cu care am surprins-o de două ori într-o singură săptămână şi cu care a fost recent şi în Turcia, în Antalya. În ultima vreme, cei doi au petrecut mut timp împreună şi se pare că au dorit să nu fie descoperiţi, din moment ce bruneta îl plimbă pe tinerel cu maşina, pe bancheta din spate. La prima întâlnire, cei doi s-au văzut la mall Promenada, acolo unde Brigitte deţine un magazin de haine.

 

A doua întâlnire, surprinsă de fotoreporterii Click!, a fost ceva mai dubioasă. Cei doi au ieşit cu maşina dintr-un cartier de vile din Pipera, la volan fiind Brigitte, iar tinerelul, pe bancheta din spate. Când au ajuns în zona Erou Iancu Nicolae, bărbatul a coborât şi s-a îndreptat spre o sală de sport, în timp ce bruneta şi-a continuat drumul spre vila în care locuieşte. “Ştiam despre relaţie, să fie sănătoasă! Am aflat că acum au plecat într-o vacanţă în Turcia, sunaţi-o pe ea pentru alte detalii”, ne-a spus Nasty.

 

Loading...

Citește și

  • Ilie Năstase a fost surprins recent în timp ce se săruta cu o domnișoară, după ce relația cu cea care încă îi este soție, Brigitte, a ajuns la final. Deși cei doi au anunțat divorțul în urmă cu mult timp, acesta nu a fost încă finalizat, iar situația amoroasă dintre ei a fost cu suișuri și coborâșuri, Ilie și Brigitte fie fiind văzuți în tandrețuri, fie „războindu-se” în noi scandaluri mediatizate. Cert este că amorul dintre cei doi s-a stins definitiv în momentul în care Brigitte a anunțat că are un nou iubit.

  • Brigitte știe tot! După ce Ilie Năstase a fost suprins la restaurant cu noua iubită, reacția celei care încă îi este soție, Brigitte, nu a întârziat să apară. Brigitte a susținut faptul că știa deja despre existența acestei relații dintre fostul tenismen și cea care îi este „șoferiță” și este informată chiar și cu privire la datele personale ale femeii. De asemenea, soția lui Ilie a anunțat și ce planuri de viitor are tenismenul cu noua lui iubită. Iată declarațiile!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1