Brigitte Sfăt își dorește un copil cu noul iubit: «Sunt foarte îndrăgostită»

brigitte_nastase_2.jpg

Brigitte Sfăt își dorea să facă un copil cu noul iubit

Brigitte Sfăt a mărturisit că este foarte îndrăgostită de noul iubit și speră ca relația lor să funcționeze perfect și se gândesc chiar și la căsătorie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat, în cadrul unui interviu la tv, că ia în calcul și să facă un copil cu Cornel, noul partener.

Brigitte Sfăt a fost prezentă la o emisiune tv alături de noul ei iubit cu care are formează un cuplu de mai mult timp și pe care îl iubește foarte mult. Brigitte a făcut o serie de declarații șocante cu privire la relația pe care Ilie Năstase o avea cu fosta soție.

"Sunt mai bine decât am fost până acum trei luni şi ceva. Sunt foarte îndrăgostită. Mă gândesc la un copil, îmi doresc un copil de nouă ani şi nu am avut posibilitatea. Eu îmi cresc doi copii singură, fiul meu a rămas orfan de la vârsta de doi ani şi fetiţa mea de la trei ani o cresc singură. Copiii mei au locuit la un moment dat în casa lui Ilie, dar s-au făcut diferenţe. Amalia îl ameninţa pe Ilie că nu poate să facă copil cu mine. Când s-a căsătorit cu mine Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face copil cu mine casa să îi rămână ei. Au fost dispute foarte aprinse. I se interzicea să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă. Mi-am dorit foarte mult un copil. M-am săturat să cresc copii singură şi mi-am dorit să văd cum arată o familie", a povestit Brigitte Sfăt.

Chiar dacă cei doi se văd aproape zilnic și petrec foarte mult timp împreună, încă nu se simt pregătiți pentru a se muta împreună.

"Nu locuim împreună, ne petrecem cam tot timpul împreună. E prea devreme, toate relaţiile au anumiţi paşi. Dormim împreună, dar nu suntem mutaţi cu hainele. Sunt surprins, este ceva nou pentru mine. Încerc să mă adaptez. Este o femeie foarte frumoasă, o femeie cu caracter puternic, o femeie deosebită. Este un pic prea devreme. Suntem împreunăd e trei luni şi ceva. Sunt pregătit, da (n.r. pentru copil). Am mai fost căsătorit opt ani. Eu am divorţat demult", a povestit Cornel, noul partener de viață a lui Brigitte Năstase. 

Loading...

Citește și

  • Brigitte Sfăt (42 de ani) şi Ilie Năstase (71 de ani) sunt mai hotărâţi ca niciodată să înceapă o viaţă nouă! După ce săptămâna trecută au divorţat oficial, în doar zece minute, după opt ani de mariaj, cei doi se bucură acum de libertate şi de iubirea pe care o primesc din partea noilor parteneri de viaţă.

  • Deşi luna trecută a spus că îşi retrage cererea de divorţ înaintată chiar de către ea la Judecătoria Sectorului 1, iată că Brigitte s-a înmuiat după ce Ilie a implorat-o să-l lase să fie fericit cu noua iubită. De ieri, ea şi fostul mare tenisman sunt liberi ca păsările cerului pentru că şi-au spus “adio” definitiv. Au pus punct unei căsnicii de 8 ani în doar 10 minute.