Când naște Simona Gherghe. Este ultima ei săptămână la Acces Direct

simona_gherghe_acces_direct.jpg

simona gherghe gravida acces direct
Simona Gherghe va aduce pe lume un băiețel
Foto: arhivă personală

Simona Gherghe (41 de ani) a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina. Îndrăgita prezentatoare tv se pregătește să-și țină în brațe al doilea copil, un băiețel de această dată, după ce în urmă cu aproape doi ani a devenit mamă de fată. Deși această sarcină s-a dovedit a fi mai prietenoasă, a venit momentul ca vedeta Antenei 1 să-și la rămas bun de la telespectatori și de la colegi. Doar pentru o perioadă, însă, căci promite să revină cu forțe proaspete.

De luni, 18 martie, locul Simonei Gherghe la cârma "Acces Direct" va fi luat de altcineva. Postul din Băneasa nu a anunțat încă cine este înlocuitorul, dar cert este că vedeta se va întoarce la muncă după ce va fi sigură că cei doi copii sunt bine și va putea să se despartă de ei pentru câteva ore pe zi.

Despre momentul în care-și va strânge bebelușul în brațe, Simona a povestit la Antena Stars: "E ultima săptămână în care o să merg la emisiune şi, pe de o parte îmi pare rău că o să îmi fie dor de platou, de starea de live, de colegii de emisiune, dar pe de altă parte mă bucur pentru că o să am timp pentru mine să mă aşez, să pregătesc venirea pe lume a bebeluşului, să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de complicat în momentul în care o să apară și bebe doi. Sarcina a fost mult mai ușoară decât prima. La Ana am avut tot felul de probleme, eram îngrijorată, am citit o mulțime de cărți, articole, acum am fost total relaxată. Mă bucur că o să vină la termen, că Ana s-a cam grăbit. La o săptămână-două după Iepuraș îl așteptăm". Așadar, la începutul lunii mai, familia se mărește în mod oficial.

Din punct de vedere al kilogramelor acumulate în timpul sarcinii, Simona se poate considera o norocoasă. A pus doar patru, dar asta se datorează regimului pe care l-a ținut. A mâncat foarte sănătos, pentru că la prima sarcină a avut probleme de fiecare dată când ieșea de pe acest drum al mâncatului controlat. 

Simona Gherghe s-a temut că nu poate avea copii

simona_gherghe_ana_georgia.jpg

simona gherghe fetita
Simona Gherghe este și mamă de fetiță
Foto: arhivă personală

 

"Mi-am pus multă vreme întrebarea dacă nu cumva nu o să pot să am un copil, pentru că a durat un an și ceva până să rămân însărcinată. Practic, am rămas însărcinată în momentul în care am luat decizia să facem această procedură in vitro. Dacă nu s-ar fi întâmplat spontan, pe cale naturală, aș fi apelat cu siguranță la această procedură in vitro", a povestit gazda "Acces Direct" pentru colegii ei de la Antena Stars.

Cum o pregătește pe fiica ei pentru întâlnirea cu frățiorul

simona_gherghe_sot.jpg

simona gherghe sot
Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu
Foto: arhivă personală

 

În mai 2017, Simona și soțul ei, Răzvan Săndulescu, își îndeplineau dorința de a-și strânge primul copil în brațe. Ana Georgia a venit pe lume înainte de termen, însă sănătoasă, motiv de mare bucurie pentru părinți. Despre marea întâlnire dintre Ana și frățior, Simona Gherghe a spus: "O pregătim în fiecare. Îi spunem despre frățior, despre faptul că o să aibă un partener de joacă. Ea mângâie burta, îi mai dă suzeta, îi mai dă câte o jucărie. Până acum o săptămână spunea să nu-l aducem acasă, dar i-am povestit că ne-a spus bebe că o să primească un cadou mare, și când a auzit de cadou, deja îl așteaptă."

Pe băiețel îl va chema Ioan

Simona Gherghe este hotărâtă să-i pună două nume băiețelului. Pe unul dintre ele l-a și ales: "Ioan va fi sigur. Este numele pe care îl poartă tatăl meu, bunica mea și bunicul pe linie maternă. Pentru celălalt nume mai negociem", a mai spus vedeta Antenei 1.

 

Citește și:

Cum arată Simona Gherghe, însărcinată în 7 luni. Burtica abia i se vede

Simona Gherghe, o graviduță atipică. De ce slăbește în timpul sarcinii

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1