Simona Gherghe a născut înainte de termen! Prezentatoarea este mămică de fetiţă

gherghe.jpg

simona gherghe acces direct a nascut fetita
Simona Gherghe a născut înainte cu o săptămână de termenul prevăzut de medici
foto: arhiva personală

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Simona Gherghe (38 de ani). Prezentatoarea a trecut prin emoţii mari, marţi după-amiază, pentru că bebeluşul ei a venit mai repede pe lume decât era programat. Gazda "Acces Direct" a născut prin cezariană o fetiţă. Evenimentul a avut loc la o clinică privată din Bucureşti.

Simona Gherghe era programată să nască săptămânile viitoare, dar micuţa ei Ana Georgia s-a grăbit să vină pe lume. Contactată de Click!, prezentatoarea a declarat că este la Terepie Intensivă, unde se recuperează după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o.

simona_gherghe_cununie_civila.jpg

simona gherghe cununie civila
Simona și Răzvan și-au dorit o căsătorie intimă
foto: captură Acces Direct

Deşi nu este în cea mai bună formă acum, gazda "Acces Direct" este extrem de fericită. Fetiţa ei este sănătoasă tun. A cântărit 2,3 kg şi măsoară 48 de cm şi s-a făcut foarte bine auzită. 

S-a căsătorit, gravidă în 8 luni

Cu burtica la gură și cu numai câteva săptămâni înainte să nască, Simona Gherghe l-a luat pe tatăl copilului ei, Răzvan Săndulescu, și au mers împreună la starea civilă. Cununia a avut loc la 29 aprilie şi a fost una intimă, așa cum și-au dorit cei doi protagonişti, oficiată de primarul general al Capitalei și fosta colegă a prezentatoarei, Gabriela Firea.  „Ne-am luat de mână și ne-am dus la starea civilă. Mă numesc Simona Săndulescu”, declaraea, la Acces Direct.

Loading...
 
 

Citește și