Simona Gherghe, o graviduță atipică. De ce slăbește în timpul sarcinii

simona_gherghe.jpg

simona gherghe insarcinata ana georgia
Simona Gherghe îi va face un frățior Anei Georgia
foto: arhivă personală

În timp ce multe femei pornesc la drum cu o sarcină având teama kilogramelor în plus, iată că Simona Gherghe (41 de ani) nu are de ce să își facă asemenea griji. Ba din contră. Prezentatoarea de la "Acces Direct" nu adaugă nimic la greutatea inițială chiar dacă este însărcinată pentru a doua oară, ci slăbește. De ce? A explicat chiar ea în emisiunea "Xtra Night Show".

La prima sarcină a avut câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să țină un regim destul de drastic. Din fericire pentru Simona, purtarea în pântece al celui de-al doilea bebeluș s-a dovedit până acum mai ușoară. Vedeta Antenei 1 se simte mai bine, ba chiar mărturisește că nici nu simte că ar fi gravidă. Starea de bine nu vine însă fără sacrificii, căci, de exemplu, nu poate mânca nimic dulce.

Ce mănâncă Simona Gherghe în perioada sarcinii

Simona a și dezvăluit ce mănâncă: numai alimente sănătoase, neprocesate, fără zahăr, totul atent ales pentru a nu mai ajunge aproape de pancreatită, așa cum s-a întâmplat acum aproape doi ani, când era însărcinată cu Ana Georgia.

"Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât ... după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă când era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine, şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă", a spus Simona Gherghe, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show"

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Andreea Bălan (34 de ani), Gabriela Cristea (44 de ani) şi Mirela Boureanu Vaida (36 de ani) sunt în al nouălea cer de bucurie că vor fi din nou mămici. Zilele trecute, o altă vedetă, colegă cu ele de televiziune, a anunţat că va trece din nou la scutece. Este vorba despre Simona Gherghe (41 de ani).

  • simona gherghe acces direct

    Stările de nervozitate sunt ceva firesc în sarcină, iar Simona Gherghe începe să le experimenteze din ce în ce mai des. Vineri, prezentatoarea de la "Acces Direct", gravidă în 6 luni, şi-a scos un invitat din platou şi a recunoscut că situaţia conflictuală a cam agitat-o. Vedeta Antena 1 este însărcinată cu al doilea copil, iar burtica a început să i se contureze bine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1