Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului pe care urmează să-l aducă pe lume

simona-gherghe-baietel.jpg

Simona Gherghe va avea un băiețel

Simona Gherghe a șocat o țară întreagă când s-a aflat că este din nou gravidă. Prezentatoarea tv de la Antena 1 a dezvăluit faptul că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit care este sexul celui de-al doilea copil.

Simona Gherghe este o mamă model, iar acum este și mai fericită de când a aflat că va aduce pe lume cel de-al doilea copil, și că va fi mamă pentru a doua oară. Simona Gherghe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Săndulescu cu care mai are deja un copil.

simona-gherghe-familie.jpg

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au împreună o fetiță, pe nume Ana Georgia

 

Celebra prezentatoare tv și soțul ei s-au căsătorit în secret. „Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată (..) Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce.. Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a dezvăluit prezentatoarea TV, într-un interviu acordat revistei Viva.

Simona Gherghe va avea un băiețel

Simona Gherghe este și fericită și speriată de faptul că va avea acum un băiețel deoarece ea știe cum să crească o fetiță, dat fiind faptul ca mai are o fiică.

„Vreau să spun că… sunt însărcinată! Da, mi-am luat… rochia asta am purtat-o și când eram însărcinată cu Ana… O să am un băiat. Ana o să aibă un frățior. Eu nu știu să am băiat, eu știu să am fată”, a spus Simona Gherghe.

Loading...
 
 

Citește și

  • simona gherghe fetita

    Antena 1 pare că a devenit fabrică de bebeluși, după ce vedetele postului anunță pe bandă rulantă că vor deveni părinți. După ce Gabriela Cristea (Antena Stars), Andreea Bălan și Mirela Vaida au anunțat că vor deveni din nou mame, iată că și Simona Gherghe, prezentatoarea de la "Acces Direct", a confirmat că este însărcinată pentru a doua oară.

  • simona gherghe prezinta emisiunea acces direct alaturi de alex velea

    Simona Gherghe este foarte discretă cu viaţa personală, aşa că nu ne miră ca abia recent s-a aflat că prezentatoarea Antena 1 a făcut pasul cel mare în această vară. Gazda "Acces Direct" a vrut o petrecere relaxată cu prietenii apropiaţi şi familia, motiv pentru care şi rochia de mireasă a fost una simplă, dar duafană, care a pus+o în valoare pe vedetă în ziua nunţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1