Simona Gherghe, obligată să se abţină de la dulciuri. Ce pofte de gravidă are

simona_gherghe.jpg

simona gherghe insarcinata
Simona Gherghe este însărcinată în 6 luni cu al doilea copil
foto: Mihai Ionescu

Cea de-a doua sarcină a venit nu doar cu bucurie pentru Simona Gherghe, ci şi cu anumite restricţii din partea medicilor care o monitorizează. Vedeta tv trebuie să se abţină de la dulciuri până îl va aduce pe lume pe băieţelul ei, însă cel mai greu îi este, după cum chiar ea mărturiseşte, atunci când se află în faţa unei vitrine pline cu prăjituri. Fotoreporterii Click au văzut cu ce a înlocuit prezentatoarea tv prăjiturile.

Simona Gherghe (41 de ani) a pornit numărătoarea inversă. În mai puţin de patru luni îşi va cunoaşte băieţelul, fiind acum însărcinată în 6 luni, şi pe lângă această bucurie va putea şi să mănâce orice îi pofteşte inima. Recent, prezentatoarea "Acces Direct" a lăsat să se înţeleagă că, în urma analizelor şi controaleleor specifice sarcinii, medicii i-ar fi interzis să consume dulciuri şi i-au sugerat să aibă o dietă sănătoasă. 

"În faţa acestei vitrine, m-am simţit precum fetiţa cu chibrituri... Dar îmi voi lua revanşa peste mai puţin de patru  luni#candnumanancidulcedeloc#dietadesarcina", a notat Simona Gherghe în dreptul unei fotografii cu torturi şi prăjituri. Întrebată care este motivul pentru care nu se poate apropia de dulciurile care îi fac cu ochiul, prezentatoarea a explicat că nu are voie.

simona_geaca.jpg

simona gherghe geaca
Simona Gherghe îşi protejează burtica de ger cu haine groase
foto: Mihai Ionescu

"Sunt femei care au probleme de sănătate, este şi cazul meu. Şi am nişte restricţii", a completat ea, semn că problema este destul de serioasă. 

De altfel, fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe Simona Gherghe în timp ce cobora din maşina ei cu o pungă de pufuleţi şi câteva mandarine, singurele ei deserturi cu care se poate răsfăţa în voie. 

Simona Gherghe a slăbit în sarcină

În timp ce alte femei se îngraşă în timpul sarcinii, la Simona Gherghe lucrurile au stat fix pe dos. Gazda "Acces Direct" a explicat că a ţiniut o dietă pentru a se simţi mai bine, iar acest plan alimentar a făcut-o să slăbească trei kilograme. 

simona_gherghe_familie.jpg

simona gherghe familie
Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu
Foto: arhivă personală

„Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină. Problemele de la prima sarcină însă lovesc din nou şi am trecut din nou la regimul acela drastic. Am slăbit trei kilograme de când am rămas însărcinată, dar asta e. Pentru sănătatea mea, pentru sănătatea lui bebe, facem orice”, povestea Simona Gherghe la Antena 1. Simona este căsătorită cu Răzvan Săndulescu. Cei doi sunt părinţii unei fetițe, pe nume Ana Georgia. Al doilea copil al cuplului, care se va naşte în această primăvară, este băiețel. 

 

Citeşte şi:

 

Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului pe care urmează să-l aducă pe lume

Ce rochie atipică de mireasă a avut Simona Gherghe la nuntă!

 

  

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce a anunțat marea veste, aceea că urmează să i se mărească familia în viitorul apropiat, Simona Gherghe a vorbit despre sarcina sa, dezvăluind că se confruntă cu câteva „probleme de graviduță”. Prezentatoarea TV a mărturisit că a slăbit 3 kilograme deoarece s-a apucat din nou de un regim alimentar, pe care l-a urmat și prima dată când a rămas însărcinată.

  • simona gherghe fetita

    Antena 1 pare că a devenit fabrică de bebeluși, după ce vedetele postului anunță pe bandă rulantă că vor deveni părinți. După ce Gabriela Cristea (Antena Stars), Andreea Bălan și Mirela Vaida au anunțat că vor deveni din nou mame, iată că și Simona Gherghe, prezentatoarea de la "Acces Direct", a confirmat că este însărcinată pentru a doua oară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1