Cum arată Simona Gherghe, însărcinată în 7 luni. Burtica abia i se vede

simona.jpg

simona gherghe insarcinata 7 luni
Simona Gherghe este preocupată să citească în această perioadă
foto: Mihai Ionescu

Simona Gherghe face invidioase multe gravide preocupate să nu ia prea multe kilograme în sarcină. Vedeta Antena 1, însărcinată în şapte luni, are o burtică mică, motiv pentru care nu şi-a schimbat prea mult garderoba. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe gazda "Acces Direct" într-o librărie, fiind foarte absorbită de oferta de lectură. Simona a poposit minute bune printre rafturi şi a studiat atent cările, vorbind în acealşi timp şi la telefon.

Simona Gherghe (41 de ani) va deveni pentrua doua oară mămică, dar silueta ei nu a suferit mari modificări. Însărcinată în 7 luni, prezentatoarea tv a povestit că a slăbit în această sarcină în loc să se îngraşe. Gazda "Acces Direct" urmează un regim din care a eliminat dulciurile şi se pare că acesta ar fi secretul pentru care arată atât de bine în jeanşi.

simona_gherghe.jpg

simona gherghe librarie
Simona a studiat atent cărţile şi a vorbit la telefon
foto: Mihai Ionescu

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la mall, dar nu la cumpăruri, ci  într-o librările, unde părea interesată să achiziţioneze ceva materiale informative tocmai pentru a se descurca mai bine cu bebeluşul atunci când el va veni pe lume.

simona_gherghe_librarie.jpg

simona gherghe acces direct
Simona Gherghe este prezentatoarea Acces Direct
foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcată casual, ţinută pe care a început să o adopte şi pe micul ecran, Simona putea fi uşoor confundată cu o puştoaică. Chiar dacă a mai născut o dată, vedeta pare să aibe temeri pentru al doilea copil. Ea a căutat cărşi de specialitate, adaptate situaţiei în care se află, şi a vorbit continuu la telefon. 

Ce regim urmează Simona Gherghe 

Simona Gherghe are o fetiţă, Ana Georgia, iar acum este însărcinată cu un băieţel. Vedeta mărturisea că a dus mai greu prima sarcină, dar nici de data aceasta se pare că nu îi este mai uşor, medicul care o urmăreşte i-a recomandat să aibă un regim de viaţă sănătos şi să renunţe la zăhăr.  

„Este un regim de viaţă extrem, extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă când eram aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”,explica Simona Gherghe, la Antena 1.

 

Citeşte şi:

Imagini superbe cu Simona Gherghe și familia, în vârf de munte, la zăpadă

Simona Gherghe, o graviduță atipică. De ce slăbește în timpul sarcinii

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Simona Gherghe a șocat o țară întreagă când s-a aflat că este din nou gravidă. Prezentatoarea tv de la Antena 1 a dezvăluit faptul că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit care este sexul celui de-al doilea copil.

  • simona gherghe prezinta emisiunea acces direct alaturi de alex velea

    Simona Gherghe este foarte discretă cu viaţa personală, aşa că nu ne miră ca abia recent s-a aflat că prezentatoarea Antena 1 a făcut pasul cel mare în această vară. Gazda "Acces Direct" a vrut o petrecere relaxată cu prietenii apropiaţi şi familia, motiv pentru care şi rochia de mireasă a fost una simplă, dar duafană, care a pus+o în valoare pe vedetă în ziua nunţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1