Simona Gherghe este însărcinată! Prezentatoarea tv nu-și mai încape în piele de fericire

simona_gherghe_fetita.jpg

simona gherghe fetita
Simona Gherghe are deja o fetiță pe care o cheamă Ana Georgia
Foto: arhivă personală

Antena 1 pare că a devenit fabrică de bebeluși, după ce vedetele postului anunță pe bandă rulantă că vor deveni părinți. După ce Gabriela Cristea (Antena Stars), Andreea Bălan și Mirela Vaida au anunțat că vor deveni din nou mame, iată că și Simona Gherghe, prezentatoarea de la "Acces Direct", a confirmat că este însărcinată pentru a doua oară.

De ceva vreme se vorbea despre o posibilă sarcină a Simonei Gherghe, dar vedeta a preferat să nu se pronunțe în această situație. Până acum, când a publicat pe rețelele sociale o imagine alături de soțul și fiica sa, Ana Georgia, și un mesaj emoționant pentru bebelușul din burtică. La 41 de ani, îndrăgita prezentatoare își va strânge în brațe al doilea prunc.

"Cumva, prin nu știu ce minune,/ Când nimeni, nimeni nu se aștepta,/ Un suflet mic și-a ales ... familia!/ Ana, mama și tata te așteaptă", a scris Simona.

simona_gherghe_familie.jpg

simona gherghe familie
Familia Simonei Gherghe se va mări în câteva luni
Foto: arhivă personală

 

Simona Gherghe a născut înainte de termen

Simona Gherghe a născut primul său copil și al soțului ei, Răzvan Săndulescu, în luna mai 2017. Micuța Ana Georgia a fost un pic grăbită, căci a venit pe lume înainte de termen, prin cezariană, la o clinică privată din București.

Loading...
 
 

Citește și

  • simona gherghe prezinta emisiunea acces direct alaturi de alex velea

    Prezentatoarea Simona Gherghe împlineşte 41 de ani miercuri, 31 octombrie. Cu această ocazie le-a făcut o surpriză plăcută celor care îi urmăresc activitatea din mediul virtual şi a încărcat o fotografie adorabilă alături de fetiţa sa, Ana Georgia.

  • simona gherghe prezinta emisiunea acces direct alaturi de alex velea

    Simona Gherghe este foarte discretă cu viaţa personală, aşa că nu ne miră ca abia recent s-a aflat că prezentatoarea Antena 1 a făcut pasul cel mare în această vară. Gazda "Acces Direct" a vrut o petrecere relaxată cu prietenii apropiaţi şi familia, motiv pentru care şi rochia de mireasă a fost una simplă, dar duafană, care a pus+o în valoare pe vedetă în ziua nunţii.