Asia Express 2019. Ce familie frumoasă are Oana, sora Biancăi Drăguşanu

oana_calintir.jpg

oana sora binaca dragusanu
Oana, sora Biancăi Drăguşanu, seamănă perfect cu vedeta
Foto: arhivă personală

Jumătatea echilibrată a perechii formată din surorile Drăguşanu este fără îndoială Oana. Ea a fost cea care a încercat să o tempereze pe vulcanica Bianca la Asia Express 2019, când vedeta a dat recital de înjurături. Cele două s-au retras din competiţie foarte repede, Oana fiind şi cea care a părăsit show-ul în lacrimi. Sora mai mică a Biancăi este aşteptată acasă de soţ şi de cei doi copii ai ei.

Dincolo de ieşirile nervoase ale Bincăi Drăguşanu la Asia Express 2019, fanii emisiunii au descoperit-o şi pe Oana, sora mai mică a vedetei şi au rămas plăcut impresionaţi. Spre deosebire de sora ei celebră, care s-a plâns continuu de condiţiile grele din emisiune, blondina a suportat cu stoicism probele, ba chiar a luptat pentru amândoă. Oana a fost cea care a cărat două bagaje extrem de grele şi a strâns din dinţi când poate nici ea nu mai putea să meargă sau era înfometată.

bianca-dragusanu-oana-sora-asia-express.jpg

Bianca Drăgușanu a participat la „Asia Express” alături de sora ei, Oana
Foto: Instagram

Duminică seara, perechea formată din cele două surori a fost eliminată de la Asia Express. Oana fiind cea care şi-a luat la revedere în lacrimi de la colegi. La polul opus, Bianca a mulţumit că i se dă voie să plece acasă, pentru a reveni la viaţa ei de dinainte. 

familie_oana.jpg

oana dragusanu familie
Oana Drăguşanu este căsătorită şi are doi copii
Foto: arhivă personală

Acasă,  la Călan, Oana a fost aşteptată de soţ şi de copii. Ea s-a căsătorit în 2015, fiind la al doilea mariaj, ocazie cu care şi-a creştinat  şi băieţelul. oana a mai fost măritată cu om de afaceri din cu care are un băiat în vârstă de 12 ani.          

oana_si_darius.jpg

oana dragusanu copil
Oana Drăguşanu şi fiul ei mai mare, Darius
Foto: arhivă personală

Ce afaceri are Oana, sora Biancăi Drăguşanu

Pasiunea Biancăi Drăguşanu pentru designul vestimentar s-a transmis şi la sora mai mică a vedetei. Oana Roxana a intrat şi ea în afaceri la finele anului 2015. Atunci, blondina şi-a deschis un magazin de îmbrăcăminte pe un bulevard central din judeţul Hunedoara, fiind sprijinită şi susţinută de Bianca. Astfel, Oana are mai mulţi clienţi datorită Biancăi care şi-a pus la bătaie "imaginea", iar vedeta are ocazia să-şi vândă ţinutele create chiar de ea în noul butic din provincie. "Oana are în magazin haine pe care le achiziţionează de la diverse depozite, dar şi creaţii semnate de celebra ei soră", au declarat pentru Click! surse din anturajul surorilor Drăguşanu.  

 

Citeşte şi:

Adevărata faţă a vedetelor de la “Ferma” şi “Asia Express”. Machiaj puţin, operaţii multe

Ei sunt concurenții care se bat pentru 30.000 € la «Asia Express». Avem lista completă

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu

    Celebrul show ”Asia Express” revine, duminică, 10 februarie, de la orele 20.00, la Antena 1. Click! a aflat, în exclusivitate, că vedetele concurente s-au confruntat cu mari probleme de sănătate în cursa lor pentru cei 30.000 de euro.

  • gina pistol

    În octombrie 2018, prezentatoarea Gina Pistol, coprezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cei 18 concurenți, dar și o întreagă echipă tehnică de la Antena 1 luau drumul Asiei, pentru a filma cel de-al doilea sezon al emisiunii "Asia Express". S-au întors în țară abia în decembrie, iar acum toată lumea așteaptă să-i vadă la TV. Click.ro îți spune când va începe "Asia Express 2019" și care sunt noile reguli de la emisiune.