Asia Express 2019: Bianca Drăguşanu şi sora ei, scoase din competiţie. Cine le-a înlocuit

bianca-dragusanu-sora-asia-express.jpg

Bianca Drăguşanu şi sora ei au fost scoase din emisiunea "Asia Express"
foto: Antena 1

Surpriză la "Asia Express"! Bianca Drăguşanu şi sora ei, Oana, au fost scoase din competiţie de producători, după ce cele două surori au stârnit numeroase controverse datorită limbajului folosit. Ele au fost înlocuite de Iuliana Luciu şi Magherita de la Clejani, eliminate în ediţia precedentă.

Bianca Drăguşanu a fost ţinta criticilor telespectatorilor emisiunii "Asia Express", dar şi a colegilor de competiţie şi a mai multor vedete, după ce a folosit un limbaj vulgar în timpul show-ului de la Antena 1. Nici atitudinea fostei prezentatoare nu a fost pe placul celor care urmăresc emisiunea. Mai mult, Bianca a spus de mai multe ori că vrea să plece acasă. Aşa se face că ea şi sora ei, Oana, au fost eliminate şi înlocuite cu echipa formată din Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani, care părăsiseră emisiunea cu o ediţie înainte. 

Conform adevarul.ro, după ce Gina Pistol a anunţat decizia echipei "Asia Express", a fost prezentat un montaj cu momentele în care Bianca şi-a pierdut cumpătul şi a ţipat, înjurat şi jignit oameni. 

„În fiecare zi suntem mai obosiţi, mai înfometaţi, mai murdari. Psihic nu ştiu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai ţin picioarele. Vreau să plec, nu mai vreau să demonstez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă şi să-mi ţin copilul în braţe“, a spus Bianca Drăguşanu, pentru a adăuga: "N-am niciun motiv să suport aşa ceva, am tot ce vreau acasă. Şi plec cu business class înapoi!“.

Comportamentul Biancăi Drăguşanu, criticat de colegii din showbiz

Unul dintre cei care au criticat-o dur pe Bianca pentru ieşirile necontrolate a fost chiar CRBL, care face echipă la "Asia Express" cu Oase

„Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând. Nu înţeleg de ce vii să înjuri toată echipa, din faţă şi din spate, nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. Ce cauţi lângă noi, ce cauţi aici dacă nu-ţi doreşti?“, a spus CRBL.

Şi Andreea Bălan a avut o reacţie după ce a văzut emisiunea şi, deşi nu a dat nume, a criticat faptul că unul dintre concurenţi a înjurat ca un birjar, deşi e femeie ş a făcut greşeli de gramatică şi pronunţie în engleză

„Mă uit la Asia Express România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar: -nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după;  -nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo;  -nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante", a scris Andreea în mediul online.

Loading...