Bianca, pusă la zid de colegi pentru ieşirile nervoase de la Asia Express. Fanii emisiunii i-au cerut descalificarea

bianca_asia_express.jpg

bianca dragusanu asia express
Bianca Drăguşanu s-a întors după două săptîămâni de la Asia Express
Foto: Antena 1

Obişnuită cu viaţa de lux, Bianca Drăguşanu a clacat la scurt timp după ce a a ajuns în Sri Lanka, prima ţară în care a început aventura Asia Express. Filmările au avut loc în luna noimebrie, toate cele 9 perechi participante la show privind acum amuzate la imaginile pe care le văd la televizor şi la reacţiile pe care le-au avut din cauza condiţilor grele. Concurenţii au fost nevoiţă să se descurce cu un dolar pe zi şi să facă rost de mâncare şi transport apelând la mila locanicilor.

Nu este de mirare că Bianca Drăguşanu şi sora ei Oana s-au întors repede de la Asia Express. Vedeta, obişnuită cu hoteluri de cinci stele şi maşini de fiţe, a cam strâmbat din nas când a văzut în ce sărăcie trebuie să se descurce. Ca toţi concurenţii, de altfel, blondina a făcut autostopul pentru a se deplasa, dar a fost taxată dur de fani atunci când a refuzat să fie transportată de localnici pentru că aceştia conduceau maşini departe de a fi pe gustul Biancăi. Concurenta s-a enervat și atunci când a încercat să găsească o mașină, dar niciun șofer nu a oprit: ”De ce nu ai oprit, idiotule?  Nu mai pot să merg. E foarte greu să prindem o mașină”. Cu mâna umflată de la o probă dificilă şi cu dureri acute de spate, Bianca i-a pus în cârcă şi rucsacul ei Oanei.  

bianca_masina.jpg

bianca dragusanu masina
Bianca Drăguşanu a oprit un şofer, dar nu i-a plcăut maşina şi a preferat să rămână în soare
Foto: captură Antena 1

”E ceva groznic. Eu nu mai plec niciunde de aici. Da? Eu acum nu mai plec niciunde de aici. Nu mai pot să merg. Nu mai pot. De ce m-ai adus aici?”, a spus Bianca. De asemenea, ea a avut un schimb de replici și cu sora ei: ”Eu când îţi zic că eşti proastă nu zic degeaba.”, i-a spus Oana, în timp ce Bianca s-a enervat: ”Te rog frumos să nu mai zici asta. Cel puţin pe cameră că mă ridic şi plec şi atunci zici cu cine vrei tu. Dacă eram proastă nu ajungeam unde sunt”, a spus ea.

Fanii au răbufnit şi au taxat-o pentru limbaj

Extrem de nervoasă, transpirată şi plouată, Bianca a ajuns printre ultimii la o probă la care nimeni nu mai credea că o să o treacă. În momentul în care Gina Pistol a felicitat-o pentru ambiţie şi putere şi i-a dat o umbrelă, blondina a cedat psihic şi a început să înjure ca la uşa cortului. A aruncat obiectul la pământ, spre surpinderea colegilor, care au criticat-o şi ei  la fel de aspru.

bianca_mana_umflata.jpg

bianca asia express
Bianca a stat cu mâna umflată
foto: captură video Antena 1

"Ce sunt reacţiile astea?! Avem o nouă poreclă pentru ea. Bip Bianca o să-i zicem de acum încolo", a spus ironic Şerban Copoţ după ultimele episoade Asia Express. "De ce trebuie să suportăm un astfel de comportament în cadru unui show de divertisment? De ce nu este descalificată și dată afară din emisiune Bianca Drăgușanu? Nu trebuie să ascultăm în fiecare secundă o înjurătură, nu vrem să auzim doar jigniri, nu trebuie să acceptăm fițe, comportament de mahala și nici voi nu trebuia să ne livrați o astfel de emisiune! Sperăm să CNA-ul să va amendeze pentru că ați promovat un astfel de comportament! E o emisiune pozitivă și vrem să vedem oameni cu o atitudine potrivită și cu bun simt!", scrie pe pagină de Facebook a show-ului unul dintre fanii nemulțumiți de limbajull Biancăi Drăgușanu.

 

Citeşte şi:

Adevărata faţă a vedetelor de la “Ferma” şi “Asia Express”. Machiaj puţin, operaţii multe

Victor Slav: «Bianca nu mi-a cerut voie să plece în India»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • bianca dragusanu are masina nou

    Bianca Drăguşanu încheie anul 2018 pe cai mari, la propriu. Blondina tocmai ce a făcut zilele trecute paradă pe străzile din Bucureşti cu noua sa maşină, un bolid, ce ascunde mulţi cai putere sub capotă. Bijuteria pe patru roţi a vedetei costă în jur de 100.000 de euro, bani pe care i-ar fi strâns din vânzarea maşinii vechi pe care o avea, dar şi în urma participării de la emisiunea Asia Express, unde a semnat pe un onorariu fabulos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1