Ei sunt concurenții care se bat pentru 30.000 € la «Asia Express». Avem lista completă

12-foto-1-3-col.jpg

Margherita de la Clejani (26 de ani) va face, cu siguranță, show, pe modelul Danielei Crudu

Bursa zvonurilor despre noii concurenţi care vor participa anul acesta la „Asia Express”, reality-show-ul de la Antena 1, a fost deschisă cu vestea că Anda Adam şi soţul ei, dar şi Bianca Drăguşanu, ar intra în competiţie. Click! a mai aflat şi alte amănunte picante şi avem lista aproape definitivată, înainte ca postul de televiziune să anunţe oficial numele concurenţilor.

În timp ce trei reality-show-uri mari sunt în plină desfăşurare la TV, “Ultimul trib” (Antena 1), “Ninja Warrior” (PRO TV) şi “Exatlon” (Kanal D), iată că în piaţa media se fac pronosticuri şi pregătiri pentru al patrulea, “Asia Express”, de la Antena 1. Click! a aflat multe amănunte, de la surse credibile, şi vi le prezentăm, în exclusivitate.

12-foto-2-2-col.jpg

Surorile Claudia și Paula Pavel vor putea câștiga bani în familie

 

În primul rând, v-am anunţat că prezentatoarea Gina Pistol a fost înlocuită cu Liviu Vârciu şi cu Andrei Ştefănescu, foşti concurenţi în primul sezon, filmat în Asia. Click! a mai aflat că se duc negocieri la sânge cu o mulţime de vedete şi că acestea mai trebuie doar să îşi pună semnătura pe contract, mai ales că plecarea va avea loc într-o lună, pe 18 octombrie.

12-foto-3-2-col.jpg

Actrița Anca Sigartău este surpriza acestei ediții

 

Printre cuplurile acestui sezon se numără Ruby şi iubitul ei, Cătălina Jojo Grama şi Paul Ipate, după modelul Lora şi Ionuţ Ghenu, din primul sezon. Solista Margherita de la Clejani şi Şerban Copoţ ex-Animal X ar fi fost şi ei ofertaţi şi sunt gata de plecare. Surorile Pavel, Claudia (Cream) şi Paula, vor fi cuplul rudelor de sânge, aşa cum au fost Cătălin Moroşanu şi fratele lui, iar doi foarte buni prieteni, actorii Anca Sigartău şi Cosmin Seleşi, fac şi ei echipă în aventura care de data aceasta va avea loc în India. Cosmin Seleşi trebuie să termine cât mai repede filmările de la „Te cunosc de undeva”, ca să poate să plece în această nouă provocare. Se aude că în această ediţie va participa şi un cuplu gay, care va fi surpriza ediţiei.

12-foto-4-3-col.jpg

Îndrăgostiții Jojo și Paul Ipate trebuie să își lase fetița cu bona sau cu bunicii

 

Poate nu întâmplător Răzvan Ciobanu a fost văzut, zilele trecute, la sediul Antenei 1 din Pipera, fiind posibil să fi venit la negocieri pentru noul show de televiziune. Majoritatea celor nominalizaţi au experienţă în televiziune şi se descurcă în faţa camerelor de luat vederi, aşa că lupta pentru premiul de 30.000 de euro va fi interesantă. Surpriza ediţiei este şi cuplul Anda Adam-Sorin Niculescu, însă şi interesul acordat Biancăi Drăguşanu, care a fost invitată la negocieri.

Ana şi Raluka au proiecte pe bandă rulantă după ce au câștigat primul sezon

12-foto-5-3-col.jpg

Ana Baniciu și Raluka, bombele-sexy de la Antena 1

 

Cele două foarte bune prietene cântăreţe au participat la primul sezon din „Asia Express”, reality-show-ul Antenei 1, şi au fost marile câştigătoare, întrecându-i pe Liviu Vârciu şi pe Andrei Ştefănescu. Au venit acasă cu 30.000 de euro și cu multă notorietate. Cele două soliste au fost pe val în ultima vreme, au fost ofertate întruna şi au primit o mulţime de angajamente după ce au ieşit din competiţia filmată în Vietnam, Cambodgia, Laos și Thailanda. Pe lângă concerte şi evenimente, Ana Baniciu şi Raluka au primit şi alte oferte de emisiuni TV, tot la Antena 1, fiind invitate la „Poftiţi la Nea Marin”, dar şi la noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor. În plus, Ana Baniciu a mai primit şi un rol în viitorul film regizat de Iura Luncaşu, „Faci sau taci”, care va avea premiera în curând.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1