Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre sarcină. A arătat ecografia bebelușului!

andreea-balan-insarcinata.jpg

Andreea Bălan a arătat ecografia bebelușului cu care este însărcinată
Foto: Revista Unica

Andreea Bălan a anunțat că este din nou însărcinată prin intermediul unui pictorial, urmat de un vlog pe platforma YouTube, unde le-a povestit celor ce o urmăresc primele impresii despre sarcină, care este deja una avansată. După ce a decis să nu mai țină secretul, cântăreața a arătat și prima ecografie a bebelușului, pe fondul căreia doctorii și-au dat cu părerea referitor la sexul copilului.

Andreea Bălan este însărcinată în 5 luni, cu al doilea bebe, însă a decis să anunțe marele eveniment abia acum. Cum sarcina este deja una avansată, cântăreața a realizat un pictorial, unde burtica de gravidă este vizibilă. De asemenea, în cadrul ședinței foto acordate revistei Unica, este pentru prima oară când Andreea și soțul ei, actorul George Burcea, și-au dat acordul pentru a arăta și fața fetiței lor în vârstă de doi ani, Ella, în spațiul media.

Cântăreața Andreea Bălan a publicat un video pe YouTube, unde a dezvăluit câteva detalii despre sarcina sa. Ea și soțul ei au vorbit despre cât de mult și-au dorit cel de-al doilea copil, dar și despre sarcina Andreei, care diferă de prima. Artista se pregătește să nască în luna martie a anului viitor, însă până atunci a dorit să le arate admiratorilor ei cum arată bebelușul, prin intermediul unei ecografii.

andreea-balan-george-burcea-fetita.jpg

Andreea Bălan își fotografia în trecut fetița numai cu spatele sau îi acoperea fața celei mici în poze
Foto: Revista Unica

Andreea Bălan și-a ținut sarcina ascunsă

Vedeta a explicat și mijloacele la care a apelat pentru a-și ține sarcina ascunsă.  „Acum la a doua sarcină mă simt mult mai bine.. de fapt mă simt foarte bine. N-am avut niciun simptom de greață, nici de nesomn. Nici de rău, nici de nimic. Nici măcar de foame.

Mi-a fost foarte greu să țin ascunsă sarcina până în cele cinci luni împlinite și la filmări, și la concerte, și la interviuri. Tot timpul am purtat hanorace mai lărguțe. Unii dintre moderatori sau prieteni din showbiz au venit și m-au întrebat: „Hm, încă un bebeluș?”, Eu: „Nu, nu, am mâncat cozonaci. Mi-a făcut soțul cozonaci. Sunt balonată”. Și până la urmă i-am păcălit pe toți”, a dezvăluit Andreea Bălan.

andreea-balan-george-burcea-parinti.jpg

Andreea Bălan și George Burcea sunt extrem de fericiți că vor deveni părinți
Foto: Captură YouTube

Andreea a arătat ecografia bebelușului

Deși cei doi soți și-au dorit mult ca ecografia să dezvăluie sexul copilului, n-au fost norocoși. George Burcea însă speră că este băiețel și susținea, în cabinetul doctorului, că așa reiese din imagini.

„Dragi mei, o să vedeți ecografia de trimestrul 1, unde am fost împreună. Și o să-l vedeți pe bebele nostru mic, mic și drăgălaș. Are 6,1 centimetri”, a afirmat cântăreața.„Eu zic că e băiețel”, se aude vocea lui George, în înregistrarea făcută de Andreea Bălan la cabinetul medical.

andreea-balan-ecografie.jpg

Ecografia bebelușului Andreei Bălan
Foto: Captură YouTube

„M-am îngrășat un singur kilogram până acum. De la 49,9 am ajuns la 50,9. Că m-am cântărit. Este bine. În primul trimestriu trebuie să iei un kilogram și jumătate minim și încă cinci în următorul. Am încercat de câteva ori, la două ecografii, să vedem ce sex are bebelușul și nu am reușit. N-a vrut să arate. O să aflăm în curând. După aceea vă spunem și ne gândim și la nume. Mi-am dorit doi copii de la început”, a mai spus Andreea Bălan.

 

 

Citește și:

După ce Iulia Albu a criticat-o, Andreea Bălan a ripostat: «Îi recomand să se documenteze»

Fetița Andreei Bălan a fost internată de urgență în spital: «Mi s-a făcut şi mie rău»

Loading...

Citește și

  • andreea balan va aduce naste al doilea copil in luna martie

    Andreea Bălan a dat vestea acestei toamne. Cântăreaţa este însărcinată în cinci luni cu al doilea copil şi se pregăteşte curând să schimbe din nou scutece. Solista este căsătorită cu actorul George Burcea cu care mai are o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de doi ani.

  • andreea balan cariera muzicala

    Andreea Bălan este însărcinată din nou şi a reuşit să ţină cu sfinţenie acest secret până acum. Artista a povestit într-un interviu pentru revista Unica, pentru care a realizat şi un pictorial cu primele fotografii cu burtica de gravidă, sentimentele care o încearcă de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. Cântăreaţa a explicat şi ce se va întâmpla cu cariera ei muzicală în acest timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1