INTERVIU Andreea Bălan & George Burcea: „Ne mai dorim un copil”

andreea-balan-george-burcea-revista-ok-2018-3-768x512.jpg

Andreea Balan și George Burcea
foto: Sorin Stana
Citeste tot despre: 

Au descoperit frumuseţea vieţii de familie şi, pentru că se descurcă atât de bine cu Ella, vor să-i dăruiască şi un partener de joacă.

Nu ştiu cum de Andreea Bălan (34) şi George Burcea (30) mai găsesc timp şi pentru ei doi, de vreme ce se împart între carierele lor, rolul de părinţi şi, mai nou, vlogging. Şi, totuşi, aceşti doi oameni activi şi-au organizat programul şi, mai ales, şi-au armonizat ritmul astfel încât să se bucure şi de un răsărit de soare, şi de roua de pe iarbă şi să-i facă loc în viaţa lor unui nou membru de familie, pe lângă micuţa Ella şi cei doi prieteni necuvântători, Jack şi Billy.

OK!: Eşti cel mai disciplinat artist cu care am colaborat.
Andreea: Cum aşa?

Adică să vii tu înainte de ora stabilită?
Andreea: Serios? Eu mereu ajung la timp.

George, tu eşti la fel de disciplinat?
George: Sunt mai disciplinat! Mie îmi place să ajung înainte. De exemplu, la castinguri, merg cu o jumătate de oră înainte, beau o cafea, îmi repet textul, mă plimb puţin pe acolo, să ştiu că totul e OK şi că atunci când se face ora de probă sunt acolo, nu să ajung gâfâind. Urăsc să alerg, să mă grăbesc undeva. E bine să ai un timp pentru tine, să te linişteşti dacă te-ai agitat în trafic…

Cine se enervează cel mai tare când e la volan?
George: Eu, cred.
Andreea: Eu mă enervam înainte, dar acum am ajuns într-un punct în care nu mă mai enervez. Am investit mult timp, efort, bani la terapie. Pentru că am vrut! Chiar aseară îi spuneam şi mamei că poate i-ar face bine şi ei să meargă la terapie pentru că, atunci când ajungi la menopauză, treci prin stări multiple cauzate de schimbările chimice din organism. Eu, una, merg la terapie o dată, de două ori pe lună şi probabil o voi face şi când voi fi de vârsta mamei mele.

Citește aici restul acestui interviu!

Loading...