Andreea Bălan este însărcinată din nou. Prima imagine cu burtica de gravidă

andreea_balan.jpg

andreea balan va aduce naste al doilea copil in luna martie
Andreea Bălan este însărcinată cu al doilea copil
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan a dat vestea acestei toamne. Cântăreaţa este însărcinată în cinci luni cu al doilea copil şi se pregăteşte curând să schimbe din nou scutece. Solista este căsătorită cu actorul George Burcea cu care mai are o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de doi ani.

Andreea Bălan nu este foarte darinică cu poveşti din viaţa ei privată şi a tot încearcat să evite să ofere imagini cu fetiţa ei Ella Maya. Recent însă, artista a dezvăluit că este însărcinată din nou, ba chiar a acceptat să-i arate chipul fiicei ei, în vârstă de doi ani. Solista a acceptat să pozeze pentru coperta de luna viitoare a Revistei Unica. Andreea apare fericită, ţinându-şi mâna pe burtică, alături de soţul ei şi fetiţa lor. "Vă spun cu multa fericire în suflet că familia ni se va mări",a  anunţat Andreea şi pe Facebook. 

andreea_banica-insarcinata.jpg

andreea balan insracinata a doua oara pe coperta unica
Andreea Bălan a pozat însărcinată pe coperta Unica
foto: Unica

Vedeta de 34 de ani a povestit cum a schimbat-o apariția unui copil și cum și-a mai dorit unul foarte repede după nașterea Ellei, dar soțul ei i-a spus să mai aştepte. Acum s-a întâmplat minunea şi s-a simţit pregătirea să vorbească despre asta. „Sunt însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie”, a spus Andreea Bălan pentru sursa citată.  

Când va naşte Andreea Bălan 

Pentru venirea noului membru al familiei, Andreea Bălan a spus că nu se prea pregătește, pentru că a învățat multe lucruri din experiența primei sarcini. Știe ce o așteaptă, o să nască tot prin cezariană în luna martie, a păstrat rochițele care i-au rămas mici Ellei Maya, iar în cazul în care copilul va fi băiat, le va face cadou cuiva care are nevoie.

"Știu că sună ca un clișeu, dar apariția unui copil nu numai că te maturizează, te și schimbă. Pe mine m-a făcut mai fericită și m-a calmat. Datorită copilăriei mele, am fost foarte mulți ani colerică, efervescentă și perfecționistă. Ceream foarte mult și de la mine și de la echipa mea. De la mine ceream mult pentru că atunci când eram mică, și mie mi se cerea, fie din partea publicului, fie de către părinte sau de către oamenii din jur, să fiu perfectă. Urcă-te pe scenă, cântă bine, zâmbește, fii perfectă. Toată viața mea am crezut că trebuie să fiu perfectă și că dacă sunt perfectă, lumea mă iubește. În trecut, nu știam să mă iubesc pe mine și n-o făceam. Dar mi-am dat seama, după 30 de ani, cu terapie, cu cărți citite, cu călătorii, că e ok să fii imperfect și că e ok să te iubești așa cum ești și să-ți accepți defectele, adică să te iubești pe tine”, spune artista în interviul acordat Unica

 

Citeşte şi:

Andreea Bălan redecorează casa în care a stat cu Keo

Andreea Bălan a plecat în SUA ca să „lucreze” la al doilea copil

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan a avut parte de o vară extrem de încărcată, plină de concerte și evenimente la care trebuia să participe. Pe lângă faptul că a fost mai mereu ocupată și plecată de acasă în diverse locații din țară, artista a dezvăluit că a trecut de curând și printr-o întâmplare neplăcută cu fetița ei, Ella, care a trebuit să fie internată în spital după ce a luat contact cu un virus.

  • Pe Andreea Bălan (34 de ani) o vedem mereu în prim plan, pe scenă, în emisiuni de televiziune, însă soţul ei este o prezenţă rară la mondenităţi. Pentru că este actor, iar meseria lui se desfăşoară pe platoul de filmare. George Burcea (30 de ani) ne-a acordat recent un interviu, în care a spus lucrurilor pe nume, cu asumare şi curaj.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1