Fetița Andreei Bălan a fost internată de urgență în spital: «Mi s-a făcut şi mie rău»

andreea_balan_si_ella.jpg

Fetița Andreei Bălan, Ella, a fost internată în spital
Foto: Instagram

Andreea Bălan a avut parte de o vară extrem de încărcată, plină de concerte și evenimente la care trebuia să participe. Pe lângă faptul că a fost mai mereu ocupată și plecată de acasă în diverse locații din țară, artista a dezvăluit că a trecut de curând și printr-o întâmplare neplăcută cu fetița ei, Ella, care a trebuit să fie internată în spital după ce a luat contact cu un virus.

Andreea a povestit întâmplarea prin intermediul unui filmuleț publicat pe YouTube, că tot sunt la modă vlogurile, și și-a pus fanii la curent în ceea ce privește viața ei personală. Cântăreața a povestit că fetiței ei i se făcuse foarte rău, în timp ce ea încă se afla pe drum, venind de la unul dintre concertele pe care le-a susținut. Imediat ce a ajuns acasă a mers cu Ella de urgență la spital, iar doctorii au decis să o interneze pe micuță după ce au descoperit că aceasta luase contact cu un virus care se răspândește rapid. Andreea a stat și ea în spital alături de fiica ei, iar după ce cea mică a început să dea semne de însănătoșire, cântăreața a povestit că a început să aibă aceleași simptome cu care s-a confruntat și fetița ei și a crezut astfel că luase virusul. Doctorii au pus-o inițial pe perfuzii, motiv pentru care i s-a spart și o venă, însă la final au ajuns la concluzia că simptomele ei au fost cauzate doar de oboseală excesivă și de stres, nu de virusul respectiv. 

„Un virus, norovirus, un virus care aparent se răspândeşte foarte rapid la copii şi a fost internată cu vomă, diaree, cu tot felul de simptome de acest gen şi a trebuit să stăm trei zile în spital cu ea. Pentru noi a fost foarte greu. Eu veneam după multe concerte. Când am ajuns acasă de la concert am mers direct la spital. I-am pus perfuzii, au ţinut-o sub regim, nu a mâncat, i-a fost foarte rău, când şi-a mai revenit mi s-a făcut şi mie rău. Din păcate a trebuit să îmi pun şi eu perfuzii ca să îmi revin. Aici mi s-a spart vena. (..) În urma analizelor eu nu aveam acest virus. Starea mea de rău era de la epuizarea fizică din ultimele săptămâni. Astăzi suntem acasă, suntem bine, este prima zi liberă după foarte mult timp. Profităm de această zi minunată să stăm acasă!”, a povestit Andreea Bălan, în vlogul personal.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1