Primele imagini cu fetiţa Andreei Bălan! A reuşit să o ţină "ascunsă" un an

andreea.jpg

andreea balan parca fetita
Andreea Bălan şi-a scos fetiţa în parc
foto: Blitz

De când a născut-o pe Ella, Andreea Bălan (33 de ani) a decis că cel mai bine ar fi să o protejeze pe fetiţă şi să nu publice fotografii cu ea. În toate pozele făcute de artistă şi de tatăl ei, actorul George Burcea (29 de ani), copila apare doar cu spatele. Recent, fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu Ella, de mână cu celebra ei mamă şi cu bunica într-un parc de la marginea oraşului, marcând astfel o premieră.

Andreea Bălan a reuşit un an să o ţină pe Ella la secret şi doar familia şi prietenii ei să ştie cum arată micuţa blondă. În urmă cu doar câteva zile, Andreea a decis să-şi calce pe inimă şi să iasă cu fetiţa ei în parc, loc pe care nu-l prea frecventa tocmai de teamă de a nu fi fotografiată. Inevitabilul s-a produs şi Ella a fost surprinsă în câteva imagini în care îşi bucură mama şi bunica într-un parc retras de lângă pădurea Băneasa.

copil2.jpg

copil andreea balan ella parc
Fetiţa Andreei Bălan a început să facă primii paşi
foto: Blitz

Sprijinită de Andreea şi mama artistei, venită special de la Ploieşti, ca să se ocupe de nepoţică, Ella a arătat tuturor cât de bine îşi ţine echilibrul şi merge pe picioarele ei. De altfel, Andreea Bălan se minuna de abilităţile fetiţei sale încă de când aceasta avea doar câteva luni. Ella a început foarte devreme să spună primele cuvinte. 

parc.jpg

andreea balan parc fetita bunica ploiesti
Artista are un ajutor de nădejde
foto: Blitz

În urmă cu o săptămână în familia artistei a fost sărbătoare mare, căci Ella a împlinit un an şi a primit multe cadouri. Atunci, cântăreaţa spunea că îşi imaginează viaţa fără copii şi că are în plan un frăţior sau o surioară pentru fetiţă. “Nici nu ştiu când a trecut un an, pentru că atunci când eşti fericit şi împlinit, timpul pare că trece mai repede. Acum un an, venea pe lume şi mă împlinea şi mă schimba pentru todeauna! Cu ea şi pentru ea voi merge până la capătul lumii şi înapoi! La mulţi ani, Ella Maya! Visele devin realitate”, au fost cuvintele Andreei Bălan.  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1