Andreea Bălan va lua pauză doar 3 luni, înainte de naştere

andreea-balan.jpg

andreea balan cariera muzicala
Andreea Bălan nu va lipsi mult de pe scenă
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan este însărcinată din nou şi a reuşit să ţină cu sfinţenie acest secret până acum. Artista a povestit într-un interviu pentru revista Unica, pentru care a realizat şi un pictorial cu primele fotografii cu burtica de gravidă, sentimentele care o încearcă de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. Cântăreaţa a explicat şi ce se va întâmpla cu cariera ei muzicală în acest timp.

Andreea Bălan (34 de ani) este însărcinată în cinci luni cu al doilea copil şi a anunţat joi vestea cea mare. Organizată din fire, solista şi-a planificat bine următoarea perioadă astfel încât concertele ei să nu fie afectate de sarcină şi nici bebeluşul să nu aibă de suferit din cauza carierei ei.  Solista îşi va onora toate contractele până la începutul lunii ianuarie 2019, după care va lua o pauză din activitatea muzicală. Ea va cânta până după Revelion, apoi va lua o pauză, iar la sfârșitul lunii martie, când se aşteaptă să nască al doilea copil, se va reîntoarce rapid pe scenă.

andreea-balan-insarcinata-a-doua-oara.jpg

andreea balan insarcinata in cinci luni cu al doilea copil
Andreea Bălan a pozat cu burtica la vedere
foto: Unica

Pentru la anul pregătește un nou concept de show, cu alte costume și coregrafii, la care lucrează încă de pe acum, astfel încât imediat după ce naște, totul să fie gata. Până atunci, fanii se pot bucura de noul videoclip al Andreei, „Pe drum”, disponibil de câteva săptămâni pe toate canalele de difuzare.

Andreea Bălan are o fetiţă în vârstă de doi ani

În urmă cu doi ani, Andreea Bălan experimenta pentru prima dată rolul de mamă. Pe atunci, vedeta se interna într-o clinică privată pentru a o aduce pe lume pe Ella Maya. Artista a optat pentru operaţia cezariană, intervenţie la care va recurge şi de data aceasta. Micuţa a apărut în viața Andreei Bălan la finalul unei perioade de vindecare după o relaţie amoroasă care şi-a lăsat ampenta asupra ei. „Am devenit mai calmă, mai înțeleaptă, mai liniștită, nu mă mai enervează orice, ca înainte, nu mai caut perfecțiunea. Când vezi pereții măzgăliți și plastilina împrăștiată pe jos, nu te mai enervează nimic, oricum ești plină de plastilină pe picioare. Viața mea a devenit ca un desen animat, totul este foarte haios și jucăuș, mai ales acum, la doi ani, când începe să vorbească și să pocească cuvintele. Este o veselie generală”, a povestit Andreea Bălan pentru Unica.

 

Citeşte şi:

Fetița Andreei Bălan a împlinit doi anişori. Poze superbe cu toată familia

Andreea Bălan, cu soţul la braţ şi cu pantofi de 400 € în picioare

 

Loading...

Citește și

  • andreea balan emisiune ie romanie

    La 33 de ani, Andreea Bălan se poate lăuda că le are pe toate: o carieră care-i aduce multe satisfacții și-i oferă o situație financiară foarte bună, un bărbat care o iubește și o familie așa cum a visat. Dar care sunt secretele ei. Solista, care la 1 Martie revine pe micile ecrane tot în postura de jurat, de data aceasta în noul show de la Antena 1, „Ie Românie” – prezentat de Mircea Radu, explică rețeta succesului personal.

  • Andreea Bălan a povestit despre cum s-a cunoscut cu soțul ei și a explicat că primul album pe care l-a lansat a fost unul bazat pe experiență personală. Artista a mărturisit că i-a fost foarte greu atunci când a câștigat concursul de dans din Mexic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1