După ce Iulia Albu a criticat-o, Andreea Bălan a ripostat: «Îi recomand să se documenteze»

andreea_balan_1.jpg

Andreea Bălan a răspuns criticilor Iuliei Albu
Foto Instagram

După ce Iulia Albu a comentat cu ochi critici, pe blogul personal, una dintre cele mai recente apariții în public ale cântăreței Andreea Bălan, susținând cu tărie că aceasta ar avea nevoie neapărat de un stilist, replica artistei nu s-a lăsat așteptată prea mult timp. Andreea susține că Iulia Albu recurge la aceste critici la adresa vedetelor autohtone din dorință de publicitate și că acesta este principalul motiv pentru care comentează ținute.

Iulia Albu a comentat de curând una dintre cele mai recente apariții ale Andreei Bălan. Fashion-editorul a criticat o ținută formată din pantaloni de camuflaj, o bustieră neagră și o pereche de botine de culoare albă, cu care cântăreața s-a îmbrăcat în timpul unei ieșiri în oraș. După ce criticile Iuliei au făcut subiectul mai multor articole în spațiul media, Andreea Bălan a decis să ia atitudine și să-i răspundă fostei soții a lui Mihai Albu.

andreea_balan_tinuta.jpg

Ținuta purtată de Andreea Bălan, care a stârnit critici din partea Iuliei Albu
Foto Instagram

Andreea Bălan i-a dat replica Iuliei Albu, după ce fashion-editorul i-a comentat negativ una dintre ținute. Cum Iulia a sfătuit-o pe Andreea, la momentul respectiv, să-și caute neapărat un stilist care să îi creeze ținutele pentru aparițiile publice, cântăreața a dorit să menționeze că a apelat, de ceva vreme, la serviciile uneia dintre „cele mai bune stiliste din România” și a invitat-o pe Iulia să se documenteze înainte de a mai face astfel de acuzații. Andreea a publicat pe contul personal de Facebook, de asemenea, mai multe mesaje ce conțineau laude din partea unul stilist vestimentar, ce îi comenta într-un mod pozitiv ținutele.

andreea_balan.jpg

Andreea a susținut că ținutele sale au fost comentate pozitiv de către stiliști, publicând dovada
Foto Facebook

„Înțeleg că Iulia Albu are nevoie publicitate și că jignește pentru a apărea în presă, dar înainte de a comenta, îi recomand să se documenteze mai bine și să ajungă și ea în 2018. De 1 an si jumatate lucrez cu una dintre cele mai bune stiliste din Romania, Ema Baniță, si de atunci am fost constant lăudată pentru ținutele mele impecabile”, a fost mesajul Andreei Bălan. „Ținuta la care ea face referire este o ținută completă Asos, care îmi vine foarte bine”, a mai adăugat artista. 

 

Loading...

Citește și

  • Iulia Albu nu iartă nicio vedetă autohtonă! Pe blogul personal, fashion-editorul a comentat cu ochi critici una dintre cele mai recente apariții în public ale cântăreței Andreea Bălan, susținând cu tărie că aceasta ar avea nevoie neapărat de un stilist, care să o ghideze în domeniul modei, pentru a se putea afișa cu ținute mai inspirate, care să se preteze carierei sale.

  • Andreea Bălan a avut parte de o vară extrem de încărcată, plină de concerte și evenimente la care trebuia să participe. Pe lângă faptul că a fost mai mereu ocupată și plecată de acasă în diverse locații din țară, artista a dezvăluit că a trecut de curând și printr-o întâmplare neplăcută cu fetița ei, Ella, care a trebuit să fie internată în spital după ce a luat contact cu un virus.