Această fetiţă s-a transformat în cea mai iubită vedetă de televiziune de la noi

adela-popescu-copil-portret.jpg

adela popescu in copilarie
Adela Popescu nu s-a schimbat prea mult de când era doar un copil care nici nu visa să ajungă vedetă de televiziune
foto: arhiva proprie/Facebook

Şi-a păstrat părul lung, blond, bretonul până la nivelul ochilor şi silueta filiformă chiar dacă acum are 32 de ani, are un băieţel de doi ani şi se pregăteşte să devină mamă pentru a două oară. Adela Popescu este acum femeie în toată firea, dar nu e greu deloc s-o recunoaştem în această imagine din copilărie.

Adela Popescu a făcut publică recent o imagine din copilărie, în care nu pare să aibă mai mult de 7-8 ani. Vedeta de de televiziune de acum apare în fotografie alături de mama şi de tatăl ei, în curtea casei copilăriei din Şuşani. A fost modul delicat în care Adela a ales să-i ureze “La mulţi ani!” mamei ei în public, iar pentru noi prilejul de a observa că vedeta şi-a păstrat multe din trăsăturile care o definesc astăzi.

adela-popescu-copil.jpg

adela popescu in copilarie
Adela Popescu şi parinţii ei
foto: arhiva proprie/Facebook

 

Adela are de ce să fie mândră. Mama unui baieţel de doi ani şi cu al doilea pe drum, gazda emisiunii “Vorbeşte lumea!” şi-a păstrat prospeţimea de pe vremea când era doar o fetiţă care nici măcar nu visa să ajungă una din cele mai iubite vedete de televiziune de la noi.

Adela Popescu şi-a început cariera într-o trupă de muzică

Adela Popescu (32 de ani) s-a născut în Şuşani, o localitate din judeţul Vâlcea, iar familia a susţinut-o mereu când a vrut să participe la castinguri sau la concursuri de talente. A fost remarcată de interpretul şi compozitorul Mihai Constantinescu, care i-a dat o şansă să facă o trupă cu Elena Gheorghe, şi ea adolescentă pe vremea aceea. Adela Popescu a participat şi la Festivalul Mamaia, în 2000, însă doar a fost remarcată pentru talentul şi frumuseţea ei.

Doi ani mai târziu avea să revină în atenţia fanilor cu un rol negativ în serialul “În Familie”, de la Prima TV, însă serialul avea să se termine mai devreme decât se aşteptau mulţi. După 2 ani, actriţa revine în atenţia fanilor după ce a participat la un casting pentru alt serial care avea să rupă gură târgului. Adela nu numai că s-a făcut remarcată în serialul “Numai iubirea”, filmat în 2004, dar a început să înregistreze şi piesele de pe coloana sonoră a serialelor în care juca.

adela_popescu.jpg

Adela Popescu a împlinit 32 de ani

 

Adela Popescu şi-a continuat cariera de cântăreaţă, fiind solistă DJ Project până în 2016, anul în care rămâne însărcinată cu primul copil. După ce joacă în “O nouă viaţă” ia o pauză de seriale, apărând în 2016 în filmul “Selfie 69”. De 3 ani, Adela este gazda emisiunii “Vorbeşte lumea”, alături de Cove.

 

Cum o afectează pe Adela Popescu viciul soțului ei. ”Radu fumează destul de mult”

Adela Popescu își face griji înainte de a naște: «Oare cum o sa ne descurcăm?»

 

Loading...

Citește și

  • Adela Popescu a terminat de filmat ultima emisiune din acest sezon de la „Vorbește lumea”, iar acum se află într-o binemeritată vacanță. Deși vedeta a povestit, pe blogul personal, că și-a început prima zi de concediu cu activități normale de mămică și soție, precum vizite la piață și grătar în familie, acum Adela se poate bucura de o adevărată vacanță de vis, în Barcelona!

  • Adela Popescu mai are puțin și devine mămică pentru a doua oară, iar pentru a se asigura că sarcina decurge normal și nu există complicații, vedeta face vizite dese la medic. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” este însărcinată în 7 luni și, cum momentul când va naște se apropie, aceasta a anunțat că a mers la medic pentru a vedea „ce mai face” bebelușul său.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1