Adela Popescu este însărcinată! A anunțat și sexul copilului

adela_popescu.jpg

adela popescu insarcinata adela popescu familie
Familia Adelei și a lui Radu se va mări cu încă un membru

Adela Popescu a făcut marți, 26 iunie, marele anunț: va deveni mămică pentru a doua oară! Vestea a fost făcută publică în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", când Adela a intrat în legătura telefonică cu mama ei!

A fost un moment foarte emoționant pentru cele două și plin de fericire! Adela își dorea foarte mult să îi mai facă micuțului Alexandru, în vârstă de doi ani, încă un frațior, iar acum acest vis a prins contur.

Pentru a da vestea întregii familii, Adela a pregătit un moment special chiar de ziua lui Alexandru. Întreaga familia a purtat tricouri înscripționate care sugerau trăirile lor în legătură cu vestea cea mare! Pe blog, Adela a a dezvăluit și că cel de-al doilea copil al său va fi tot băiețel.

"Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și despre o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră", a declarat Adela.

În urmă cu doi ani, Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, deveneau părinți pentru prima dată, atunci când vedeta PRO TV l-a adus pe lume pe Alexandru. În august 2015, Radu și Adela s-au căsătorit și au devenit o familie cu acte-n regulă.

Loading...
 
 

Citește și

  • adela popescu, radu valcan

    Adela Popescu își încurajează pe instagram prietenii virtuali să încerce un altfel de dialog în relația cu copiii lor. Vedeta a publicat o poză cu îndemnuri mai blânde de comunicare, în detrimentul celor autoritare.

  • Adela Popescu a devenit mamă în urmă cu doi ani, iar de atunci viața ei s-a transformat radical. Adela Popescu are parte de o frumoasă poveste de dragoste alături de prezentatorul tv, Radu Vâlcan. Cei doi se fotografiază foarte des în ipostaze romantice, iar de curând, Adela a mărturisit că i-a fost foarte dor de el cât timp a fost plecat din țară pentru niște filmări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1