Cum o afectează pe Adela Popescu viciul soțului ei. ”Radu fumează destul de mult”

radu_valcan_fumeaza.jpeg

radu valcan fumeaza
Radu Vâlcan fumează destul de mult, se plânge soția lui, Adela Popescu
foto: arhivă personală

Însărcinată în șase luni cu un băiețel, Adela Popescu face față cu brio provocărilor vieții de gravidă. Vedeta s-a întors de curând dintr-o vacanță de două săptămâni în insula grecească Skiathos, unde s-a relaxat alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de băiețelul lor, Alexandru. Un singur lucru pare să fi umbrit însă acest tablou idilic.

Adela Popescu a povestit pe blogul personal cum a fost în vacanța grecească. Printre pozele cu plaje idilice, apă turcoaz și taverne tradiționale, s-a strecurat însă și una cu Radu Vâlcan trăgând cu poftă dintr-o țigară. Prilej pentru una din prietenele virtuale ale Adelei s-o întrebe pe vedetă cum o afectează viciul soțului ei, mai ales acum, în perioada sarcinii.

”Radu fumează destul de mult, din păcate. Din fericire am impus regula prin care se fumează doar afară, niciodată în casă. Pe mine nu mă deranjează fumul deloc, dar încerc să fiu prevăzătoare, așa că încerc să nu stau în preajma fumului”, a răspuns prompt Adela.

Și la prima sarcină, Adela a fost nevoită să facă slalom printre fumurile de țigară venind de la soțul ei. ”Plimbarea de seară. Spuneți-i și voi că nu e bine să fumeze, mai ales în preajma unei graviduțe, mai ales când graviduța e chiar soția lui și mai ales când soția e și mama copilului", a comentat Adela în urmă cu doi ani, în dreptul unei imagini publicate pe pagina personală de Facebook.

Loading...

Citește și