Adela Popescu își face griji înainte de a naște: «Oare cum o sa ne descurcăm?»

adela_si_radu_0.jpg

Adela Popescu are emoții înainte de a naște
Foto: Arhivă personală

Adela Popescu are deja o sarcină avansată și mai este puțin până va aduce pe lume copilul cu numărul 2! Deși a mai trecut o dată prin această experiență, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a mărturisit că este încercată de tot felul de sentimente înainte de marele eveniment, simțindu-se îngrijorată de modul în care se va desfășura nașterea, dar și de momentele următoare, gândindu-se la prima interacțiune a celor doi frățiori.

Adela Popescu va deveni în curând „mamă de doi”, așa cum singură se intitulează, iar acest gând a cam pus-o pe viitoarea mămică pe gânduri. Deoarece viața de mămică nu este tocmai ușoară, mai ales în momentul în care familia se va mări, Adela își pune tot felul de probleme referitoare la modul în care vor decurge lucrurile. Spre exemplu, vedeta se întreabă dacă ea și partenerul ei, Radu Vâlcan, se vor descurca în noua postură, atunci când vor deveni părinții a doi copii, dar se gândește și la modul în care băiețelul pe care cuplul îl are deja, Alexandru, se va înțelege cu frățiorul lui mai mic.

adela_popescu_gravida.jpg

Adela Popescu va aduce pe lume un băiețel
Foto Instagram

Astfel, vedeta a povestit pe blogul personal gândurile care o încearcă în această perioadă, de dinainte de a naște. „De când sunt mamă de doi mă gândesc, inevitabil, la tot felul de lucruri. Oare cum o să se împace? Oare cum o să ne descurcăm? Cum o să fie în vacanță? Cum va fi nașterea? Da, nu vă mint, deși se presupune că acum ar trebui să am puțină „experiență”, tot mă gândesc cu o oarecare teamă la acel moment. Nu zic că am avut cea mai grea naștere, pentru că, Slavă Cerului!, nu am avut complicații, dar tot e ceva acolo, care mă apasă. Mă liniștește însă să știu că îi am pe cei dragi alături: familia mea de 10. Așa cum ați văzut, de cele mai multe ori, fericirea mea vine de la un alt F – familia. Nu aș fi eu fără ei. În majoritatea cazurilor, ei sunt motivul meu de fericire. Nu mi-aș imagina viața altfel. Pentru mine este clar: fericirea este semnul clar al unei vieți depline”, a explicat Adela Popescu pe blog. Adela Popescu și Radu Vâlcan au deja un băiețel, pe Alexandru, iar în curând vedeta urmează să nască tot un băiețel. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1