Cum arată Al Pacino la 78 de ani! Actorul nu mai îmbătrâneşte

al-pacino-78-ani-los-angeles.jpg

al pacino actorul de 78 de ani fotografiat pe strazile din los angeles
Al Pacino se ţine bine la cei 78 de ani
foto: Hepta

Actorul care a făcut un rol memorabil în “Naşul” pare că nu mai îmbătrâneşte, iar în ultimii zece ani înfăţişarea sa este neschimbată. Al Pacino arată onorabil la 78 de ani şi este nelipsit de pe platoul de filmare.

Unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood este într-o formă de zile mari. Al Pacino se ţine bine la cei 78 de ani, iar în prezent este activ pe platourile de filmare.

Al Pacino fentează vârsta! Ce bine arată la 78 de ani

Actorul laureat cu premiul Oscar nu poate sta departe de platoul de filmare, iar în prezent filmează pentru “Once upon a time in Hollywood”, o producţie regizată de Tarantino, cu o distribuţie de excepţie. Pacino îi are colegi pe Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, ultimul fiind chiar iubitul fiicei sale vitrege.

al-pacino-78-ani-los-angeles.jpg

al pacino actorul de 78 de ani fotografiat pe strazile din los angeles
Al Pacino a luat masa la un restaurant din Beverly Hills
foto: Hepta

 

Al Pacino a fost fotografiat recent în Los Angeles, într-o pauză de filmări. Actorul este neschimbat şi a rămas fidel stilului său vestimentar. Îmbrăcat lejer, în negru din cap până în picioare şi cu o bentiţă pe cap, care îi dădea un aer cool şi rebel, actorul a mers la restaurant din Beverly Hills pentru a lua prânzul. Al Pacino purta şi câteva accesorii la gât şi o pereche de ochelari Ray Ban, care se potriveau de minune cu geaca de piele.

Al Pacino are o iubită cu 36 de ani mai tânără

Nu mai este bărbatul fatal de altădată, însă Al Pacino a reuşit să o cucerească pe Lucila Sole, o superbă actriţă în vârstă de 42 de ani. Lucila este mama Camilei Morrone, fotomodelul de 21 de ani care se iubeşte cu Leonardo DiCaprio.

al-pacino-lucila-sole-cancun-vacanta.jpg

al pacino cu iubita lucila sole in Cancun Mexic in aprilie 2017
Al Pacino şi Lucila Sole au fost fotografiaţi anul trecut, în vacanţa din Cancun
foto: Hepta

 

Al Pacino şi Lucila Sole se iubesc de aproape un deceniu. Cei doi sunt împreună din decembrie 2009 şi în ciuda diferenţei de vârstă formează un cuplu impatabil. Anul trecut, în aprilie, Al Pacino şi Lucila Sole au fost surprinşi în momente de tandreţe pe plajă şi-n apă, în timp ce se aflau în vacanţă.

Loading...
 
 

Citește și