Leonardo DiCaprio s-a «lipit» de fata lui Al Pacino

11-foto1-6col-200-spl831099_001.jpg

Fotomodelul Camila Morrone, de 20 de ani, l-a cucerit pe cel mai mare armăsar de la Hollywood, spre disperarea părinţilor ei

Schimbă fotomodelele ca pe şosete! Leonardo DiCaprio se iubeşte cu fiica vitregă a actorului Al Pacino. Camila Morrone, de numai 20 de ani, a reuşit să-l cucerească pe cel mai râvnit burlac de la Hollywood.

Devoratorul de fotomodele, Leonardo DiCaprio, de 43 de ani, a fost suprins recent ieşind din casa manechinului Camila Morrone din Los Angeles. Apoi au mers împreună la cumpărături. Jurnaliştii au cercetat cine este frumoasa care l-a cucerit pe starul din “Titanic” şi au făcut descoperiri uimitoare. Camila este fiica fotomodelului şi actriţei argentiniene Lucila Solá (38 de ani), care este partenera lui Al Pacino (77 de ani) din 2007. Deci noua iubită a lui DiCaprio este fiica vitregă a legendarului actor. 

 

“De la 10 ani sunt familiarizată cu Hollywoodul. Sunt prietenă cu Hailey Baldwin, Kendall Jenner, Kaia Gerber şi Bella Hadid. Cinemaul face parte din viaţa mea”, a mărturisit Camila, care a jucat deja în două filme, “Never Goin’ Back” şi “Death Wish”. DiCaprio s-a cuplat cu ea la 6 luni după ce s-a despărţit de fotomodelul danez Nina Agdal, de 25 de ani, spre disperarea părinţilor ei. Camila Morrone este fiica Lucilei Solá şi a lui Maximo Morrone, căsnicie din care a mai rezultat şi fratele său, Maximo. Mama ei e fiica lui Federico Polak, fostul purtător de cuvânt al preşedintelui argentinian Raul Alfonsin.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1