Al Pacino fentează vârsta! Uite cum arată la 77 de ani

ssss.jpg

al pacino actor varsta poze
Starul din "Naşul" a fost fotografiat de paparazzii în Beverly Hills
foto: Hepta

Nu mai e bărbatul fatal de altădată, însă Al Pacino încă se ţine bine la cei 77 de ani ai săi. Actorul a fost surprins zilele trecute pe străzile din Beverly Hills.

Al Pacino e un bărbat împlinit. Considerat a fi unul dintre cei mai talentaţi actori din istoria cinematografiei, Pacino nu poate sta departe de platoul de filmare.

 

hepta_3376722.jpg

al pacino actor varsta poze
Al Pacino se ţine bine la 77 de ani
foto: Hepta

 

El joacă în “Paterno”, cel mai nou film HBO, bazat pe povestea reală a unui antrenor de fotbal american care a mușamalizat un caz de pedofilie. Şi pe plan amoros e fericit. Actorul se iubeşte de zece ani cu Lucila Sola, în vârstă de 38 de ani. Actorul se află într-o formă fizică destul de bună, iar paparazzii l-au surprins recent în timp ce lua prânzul la un restaurant din Beverly Hills. Îmbrăcat în negru, cu un sacou de piele şi ochelari de soare, actorul, care părea vesel, le-a zâmbit fotografilor care l-au urmărit până la maşină. Al Pacino este unul dintre puţinii actori care nu au apelat la diferite metode pentru a-şi ascunde vârsta şi singurul artificiu la care a recurs a fost să-şi vopsească părul.

hepta_3376720.jpg

al pacino actor varsta poze
Actorul a luat masa la un restaurant din Beverly Hills
foto: Hepta

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1