Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt, pentru prima dată în acelaşi film.Tarantino i-a convins!

thumb_041717053314.jpg

foto
Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio vor juca, pentru prima dată, în acelaşi film

Doi dintre cei mai rânviţi actori de la Hollywood vor colabora pe platoul de filmare al unei pelicule care relatează viaţa haotică a temutului criminal în serie, Charles Manson. Este vorba despre Bradd Pitt şi Leonardo DiCaprio, care vor apărea pentru prima dată în acelaşi film. Acţiunea are loc în Hollywood-ul anului 1969, în era hippy, cu doar câteva zile ca soţia însărcinată a regizorului Roman Polanski să fie ucisă fără milă de Manson şi de ajutoarele sale.

Sharon Tate, soţia regizorului Polanski şi-a pierdut viaţa în anul 1969, atunci când a fost ucisă fără milă de către Charles Manson, ajutat de către adepţii săi fanatici. Manson a murit în luna noiembrie 2017, dar atrocităţile pe care le-a comis vor rămnâne mereu în mintea celor care au fost terifiaţi de brutalitatea de care a putut da dovadă. Filmul regizat de Tranatino urmăreşte povestea acestui criminal teribil, dar şi ultimele ore de viaţă ale actriţei Sharon Tate.

golden-globe-awards.jpg

Foto
Quentin Tarantino regizează un film despre viaţa criminalului Charles Manson
Foto: Getty

Pelicula se va lansa pe 9 august 2019, ziua în care se împlinesc fix 50 de ani de la moartea lui Sharon. Tarantino a declarat că este onorat să lucreze cu Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, şi a adăugat că munca pentru scenariu a fost una asiduă. "Am lucrat la scenariu pentru mai bine de 5 ani şi am trăit în Los Angeles, locul crimei , în mare parte din viaţa mea, inclusiv în anul 1969, atunci când aveam doar şapte ani", a declarat Tarantino, potrivit mirror.co.uk.

sharon-tate_large.jpg

Foto
Sharon Tate a fost ucisă cu bestialitate de adepţii lui Manson

"Sunt mai mult decât încântat să pot spune povestea unui Hollywood care acum nu mai există. Nu puteam fi mai fericit de colaborarea cu Pitt şi DiCaprio", au fost cuvintele regizorului. DiCaprio a câştigat Oscarul în anul 2016 pentru rolul său din "The Revenant", în timp ce Pitt a fost nominalizat pentru performanţa sa din "Moneyball" şi "The Curious Case" of Benjamin Button. La rândul său, Quentin Tarantino a primit două Oscaruri pentru scenariul filmelor "Django Unchained" şi "Pulp Fiction".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1