Gică Hagi, șocat de moartea lui Maradona. Pele, declarație emoționantă

Ultima actualizare:

    „Regele” Gică Hagi, supranumit Maradona din Carpațifoto: sport.ro
„Regele” Gică Hagi, supranumit Maradona din Carpațifoto: sport.ro

Reacții emoționante în lumea fotbalului, după vestea șocantă care a venit în această seară din Argentina: unul dintre cei mai mari jucători din fotbalul mondial, Diego Armando Maradona (60 de ani), a murit! Potrivit celor mai importante ziare din Argentina, „Clarin” și „La Nacion”, acesta ar fi fost victima unui stop cardiac.

Fostul mare fotbalist brazilian Pele şi-a exprimat regretul după decesul argentinianului Diego Armando Maradona la doar 60 de ani. "Într-o zi vom bate mingea împreună în cer", a afirmat Pele, într-o declaraţie pentru Reuters.

Gheorghe Hagi, şocat de vestea morţii lui Maradona

„Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu. Este o zi de doliu pentru fotbal şi pentru întreaga omenire. Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu care, şi mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona”, a spus Hagi, în exclusivitate pentru gsp.ro.

Gabi Balint: "L-am întâlnit aproape de trei ori în viaţă"

Gabi Balint a vorbit, miercuri, la DigiSport, despre Diego Maradona, pe care l-a întâlnit de trei ori în cariera lui. "E o pierdere foarte mare. În epoca în care a jucat a fost cel mai bun jucător din lume. Putem să vorbim şi de cel mai bun jucător din toate timpurile. Un talent imens. L-am întâlnit aproape de trei ori în viaţă. O dată a fost la Cupa Mondială (n.r. - în 1990, în meciul România - Argentina, scor 1-1). După aceea, ne-am întâlnit în Spania. El a jucat pentru Sevilla, într-un meci chiar la Burgos. A mai fost un meci amical pe care l-am jucat în Argentina, în 82, într-un turneu în America de Sud. Atunci l-am întâlnit prima dată, atunci am fost eu rezervă, l-am văzut de pe bancă. Un jucător imens. Nici nu ştiu câte titluri are. A dat cinci goluri şi cinci assist-uri la Cupa Mondială din 86, lucru pe care nu l-a mai reuşit un alt jucător. E un moment trist. Chiar dacă nu mi-a fost prieten, parcă simt că mi-a murit cineva drag, cinev apropiat, aşa", a spus Balint.

Citește și:

Maradona, fotbalist de geniu cu o viață personală de coșmar: divorț, copil din flori, acuzații de violență

Diego Maradona și-a amintit, în vară, de meciul cu România de la CM 1990

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net