Gică Hagi, șocat de moartea lui Maradona. Pele, declarație emoționantă

hagi.jpg

gica hagi rege cristian topescu suferinta
„Regele” Gică Hagi, supranumit Maradona din Carpați
foto: sport.ro

Reacții emoționante în lumea fotbalului, după vestea șocantă care a venit în această seară din Argentina: unul dintre cei mai mari jucători din fotbalul mondial, Diego Armando Maradona (60 de ani), a murit! Potrivit celor mai importante ziare din Argentina, „Clarin” și „La Nacion”, acesta ar fi fost victima unui stop cardiac.

Fostul mare fotbalist brazilian Pele şi-a exprimat regretul după decesul argentinianului Diego Armando Maradona la doar 60 de ani. "Într-o zi vom bate mingea împreună în cer", a afirmat Pele, într-o declaraţie pentru Reuters.

Gheorghe Hagi, şocat de vestea morţii lui Maradona

„Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu. Este o zi de doliu pentru fotbal şi pentru întreaga omenire. Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu care, şi mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona”, a spus Hagi, în exclusivitate pentru gsp.ro.

Gabi Balint: "L-am întâlnit aproape de trei ori în viaţă"

Gabi Balint a vorbit, miercuri, la DigiSport, despre Diego Maradona, pe care l-a întâlnit de trei ori în cariera lui. "E o pierdere foarte mare. În epoca în care a jucat a fost cel mai bun jucător din lume. Putem să vorbim şi de cel mai bun jucător din toate timpurile. Un talent imens. L-am întâlnit aproape de trei ori în viaţă. O dată a fost la Cupa Mondială (n.r. - în 1990, în meciul România - Argentina, scor 1-1). După aceea, ne-am întâlnit în Spania. El a jucat pentru Sevilla, într-un meci chiar la Burgos. A mai fost un meci amical pe care l-am jucat în Argentina, în 82, într-un turneu în America de Sud. Atunci l-am întâlnit prima dată, atunci am fost eu rezervă, l-am văzut de pe bancă. Un jucător imens. Nici nu ştiu câte titluri are. A dat cinci goluri şi cinci assist-uri la Cupa Mondială din 86, lucru pe care nu l-a mai reuşit un alt jucător. E un moment trist. Chiar dacă nu mi-a fost prieten, parcă simt că mi-a murit cineva drag, cinev apropiat, aşa", a spus Balint.

Citește și:

Maradona, fotbalist de geniu cu o viață personală de coșmar: divorț, copil din flori, acuzații de violență

Diego Maradona și-a amintit, în vară, de meciul cu România de la CM 1990

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1