Maradona, fotbalist de geniu cu o viață personală de coșmar: divorț, copil din flori, acuzații de violență

maradona-fiica-dalma.jpg

maradona si fiica lui dalma
Maradona a păstrat o relație foarte bună cu fiica lui cea mare, Dalma
foto: Getty Images

Considerat de mulți cel mai bun jucător de fotbal al tuturor timpurilor, Diego Armando Maradona a avut o viață personală zbuciumată, marcată de consumul de droguri și de alcool. Maradona a fost căsătorit o singură dată, a divorțat de femeia care i-a dăruit două fete, a fost nevoit de justiția din Italia să-și recunoască un fiu născut în afara căsniciei și a fost acuzat de violență de iubita lui.

Maradona a murit miercuri, 25  noiembrie, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. Fotbalist de geniu, fostul fotbalist argentinian și-a distrus cariera și viața personală din cauza consumului de droguri și alcool.

Maradona s-a căsătorit cu Claudia Villafane în noiembrie 1984 la Buenos Aires. Cei doi au două fiice, Dalma Nerea (născută în 1987) și Gianinna Dinorah (născută în 1989). Aceasta din urmă l-a făcut pe regretatul fotbalist bunic în 2009.

Maradona și Villafane au divorțat în 2004. La vremea respectivă, fiica cea mare a starului a susținut că aceasta a fost cea mai bună soluție pentru toată lumea, în condițiile în care părinții ei au rămas în relații bune. Cei doi au călătorit împreună la Napoli în iunie 2005, pentru seria de evimente dedicate fostului fotbalist și au fost văzuți de mai multe ori împreună, inclusiv la meciurile Argentinei de la Cupa Mondială din 2006.

Maradona a refuzat testul AND solicitat de justiția italiană

În timpul pricesului de divorț, Maradona a recunoscut că este tatăl lui Diego Sinagra, un băiat născut la Napoli în spetembrie 1986. Justiția italiană stabilise deja paternitatea în 1993, după ce fotbalistul refuzase să facă testul ADN care ar fi dovedit sau infirmat acuzațiile aduse de mama puștiului.

Diego Junior și-a întâlnit tatăl pentru prima oară în mai 2003, la un turneu de golf la care participa și Maradona. Sinagra a moștenit talentul tatălui său, dar s-a orientat spre fotbalul pe plajă. El a devenit campion al Italiei în 2009. 

maradona-fiu.jpg

maradona si fiul sau diego
Maradona și-a recunoscut târziu fiul, născut din relația cu italianca Cristiana Sinagra
foto: Getty Images

 

După divorț, Claudia a îmbrățișat o carieră de producător de teatru, iar Dalma s-a apucat de actorie.

Citește și:

Deshidratat și dând semne de anemie, Diego Maradona a fost spitalizat în Argentina

Acuzat de violență de iubita în vârstă de 24 de ani

În 2014, Maradona s-a aflat în mijlocul unui scandal de violenţă domestică, după ce un clip filmat cu telefonul de iubita lui, Rocio Oliva, a fost făcut public. În filmare, Maradona se ridică de pe canapea şi o loveşte de mai multe ori pe tânăra de 24 de ani, pentru că îşi folosea telefonul.

În filmare, se înţelege cum fotbalistul spune nervos: “Încă te mai uiţi pe telefonul tău?”, în timp ce se îndreaptă ameninţător spre ea. Rocio răspunde: “Pot să stau pe el? Opreşte-te, opreşte-te, Diego, calmează-te, nu mă mai lovi!”, în timp ce el încearcă să o lovească de două ori cu mâna dreaptă. 

rocio-oliva-maradona.jpg

maradona alturi de rocio oliva
Maradona alături de Rocio Oliva

Maradona a negat atunci că și-ar fi lovit iubita. “Am dat peste telefonul care i-a sărit din mână şi jur că niciodată n-am lovit o femeie. Povestea asta începe şi se termină aici. Recunosc că am lovit telefonul din mâinile lui Rocio, dar doar atât. Situaţia nu a degenerat”, a fost declaraţia dată presei. Cei doi au avut o relație cu năbădăi, care a început în 2013.

 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: GettyImages
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • Maradona s-a stins din viață pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop respirator
  foto: EPA
 • Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020
  foto: EPA
 • foto: EPA
 • foto: EPA
 • foto: EPA
 • Maximize

1/16

Citește mai multe despre relația dintre Maradona și Rocio Oliva pe okmagazine.ro.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1