Victor Ponta, atac sub centură la Dan Barna: "Înţeleg că e «virgin politic», dar s-a asociat cu o «fată de oraş»"

victor-ponta.jpg

victor ponta portret
Victor Ponta
foto: arhiva Click!

Președintele PRO România Victor Ponta l-a atacat dur, vineri, pe liderul USR Dan Barna după ce acesta a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis este un om bun, dar că este reprezentantul clasei politice care a adus România în această situaţie şi crede că este nevoie de "aer proaspăt" la Palatul Cotroceni.

Mesajul critic lansat de Dan Barna la adresa lui Klaus Iohannis a dus la un atac vehement pe Facebook din partea lui Victor Ponta. „Vreau să înţeleg - dacă vine o «virgină» şi se asociează cu o «matroană» bătrână şi trecută prin «patul politic» cu toţi şefii din ultimii 12 ani, mai aduce câteva virgine şi câteva «fete cu experienţă» dedulcite la bani publici = rezultatul este o casă de toleranţă sau o mănăstire de maici?!?!  Scuzaţi duritatea comparaţiei, dar recunosc că m-am săturat să văd că  «schimbarea» este adusă de unii mai ipocriţi, mai mincinoşi şi mai incompetenţi decât «vechii» pe care trebuie să îi schimbe ei! 

dan-barna-dacian-ciolos.jpeg

dan barna si dacian ciolos
Dan Barna va candida la alegerile prezidențiale 2019 din partea Alianței 2020 USR PLUS, iar Dacian Cioloș va fi propunerea de prim-ministru
foto: arhiva Click!

Înţeleg că Barna e «virgin politic», deşi a fost în 2016 secretar de stat în Guvern  şi înainte a făcut câteva sute de mii de euro - bani de buzunar - cu Ministerele din Guvernul meu,dar să zicem că astea nu se pun - păcate ale tinereţii! Dar asociatul lui principal este una dintre cele mai eficiente „fete de oraş“ din politica noastră: Dacian Cioloş (...) Am multe motive (subiective și obiective) de a nu-l vota vreodata pe Klaus Iohannis!!! Dar tu poți măcar să taci din gură - decât să dovedești prin ce spui că poți să fii chiar mai rău decât el?", a notat Ponta pe Facebook. 

Președintele USR, Dan Barna a declarat vineri, la Sibiu, că președintele Klaus Iohannis, este reprezentantul clasei politice care vreme de 30 de ani a funcționat fără a avea legături cu oamenii, motiv pentru care patru milioane de români au plecat din țară.
”Președintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul, și vreau să fiu foarte clar, este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situație. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că timp de 30 de ani clasa politică, toată – și de-o parte și de cealaltă – a funcționat în afara legăturii cu comunitatea”, a răspuns Dan Barna la întrebarea unui ziarist care a întrebat dacă are ceva să-i reproșeze lui Klaus Iohannis.

 

Citeşte şi:

 

Victor Ponta, reacție dură după propunerea Gabrielei Firea: ”Nu suntem de vânzare”

Uite cum a sărbătorit Crăciunul Victor Ponta! Poză de colecție


 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1