Ce relaxat e Ponta de când nu mai e premier!

Ultima actualizare:

    Lui Victor Ponta  pare că-i prieşte  faptul că a scăpat de  presiunea funcţiei
Lui Victor Ponta pare că-i prieşte faptul că a scăpat de presiunea funcţiei

O familie voioasă şi relaxată. Aşa s-a văzut din exterior familia Ponta. Daciana Sârbu şi soţul său Victor Ponta au fost surprinşi zilele trecute de fotoreporterii Click! la un hotel din nordul Capitalei, de unde veniseră să-şi ia fata, care a participat la o tabără de vară.

Îmbrăcaţi lejer, de vară, ea, într-o pereche de pantaloni de trening şi un tricou, el, într-o pereche de bermude şi un tricou cu guler, Daciana Sârbu (41 de ani) şi Victor Ponta (45 de ani) au fost surprinşi, săptămâna trecută, în parcarea unui hotel, unde veniseră să-şi ia fiica. Irina, în vârstă de 10 ani, a participat la o tabără de vară, care se organizează, de câţiva ani, în Bucureşti. De cum a parcat maşina, un Land Rover, Daciana s-a grăbit să-şi întâmpine fiica, entuziasmată de revedere.

Daciana Sârbu  e îmbrăcată  ca o puştoaică
Daciana Sârbu e îmbrăcată ca o puştoaică

De observat ce bine arată politiciana şi ce alură de sportivă are. Nici fostul premier Ponta nu stă prea rău, semn că îi prieşte faptul că a scăpat de presiunea funcţiei. Iar Irina le seamănă foarte bine, fiind şi ea înaltă, după cum se poate observa din fotografii. La chip, însă, micuţa e leită Victor Ponta, binecunoscut fiind faptul că fetele seamănă, de obicei, cu taţii. Irina este singurul copil al cuplului Daciana-Victor Ponta. Fostul şef al PSD a mai fost însă căsătorit, iar din prima căsnicie are un băiat, Andrei, acum în vârstă de 14 ani.

Nici Victor Ponta, nici Daciana Sârbu nu mai fac parte din PSD. În timp ce Ponta şi-a dat demisia în martie 2017, Daciana a demisionat luna trecută şi a anunţat că va rămâne europarlamentar independent. În prezent, Ponta este liderul partidului Pro România.

Veseli, cei doi  politicieni au venit  să-şi ia fetiţa din  tabăra de vară
Veseli, cei doi politicieni au venit să-şi ia fetiţa din tabăra de vară

Şi-au dus fiica la Alba Iulia

Fiind Anul Centenarului, Daciana şi Victor Ponta şi-au dus fiica la Alba Iulia, oraşul Marii Uniri. „Irina a fost prima dată în viaţa ei la Alba Iulia. Am fost foarte fericit să îi vorbesc despre Marea Unire, Regele Ferdinand şi Regina Maria. I-am explicat despre Anul Centenar şi despre cât de important este să fim uniţi toţi cei care trăim în ţara noastră. P.S - norocul meu că Irina nu se uită la televizor, altfel ar fi avut, din păcate, multe întrebări la care mi-ar fi fost greu să răspund!”, a scris, de curând, pe contul său de Facebook, Victor Ponta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net