Ce relaxat e Ponta de când nu mai e premier!

5-act-1-3col-190.jpg

Lui Victor Ponta pare că-i prieşte faptul că a scăpat de presiunea funcţiei

O familie voioasă şi relaxată. Aşa s-a văzut din exterior familia Ponta. Daciana Sârbu şi soţul său Victor Ponta au fost surprinşi zilele trecute de fotoreporterii Click! la un hotel din nordul Capitalei, de unde veniseră să-şi ia fata, care a participat la o tabără de vară.

Îmbrăcaţi lejer, de vară, ea, într-o pereche de pantaloni de trening şi un tricou, el, într-o pereche de bermude şi un tricou cu guler, Daciana Sârbu (41 de ani) şi Victor Ponta (45 de ani) au fost surprinşi, săptămâna trecută, în parcarea unui hotel, unde veniseră să-şi ia fiica. Irina, în vârstă de 10 ani, a participat la o tabără de vară, care se organizează, de câţiva ani, în Bucureşti. De cum a parcat maşina, un Land Rover, Daciana s-a grăbit să-şi întâmpine fiica, entuziasmată de revedere.

5-act-2.jpg

Daciana Sârbu e îmbrăcată ca o puştoaică

De observat ce bine arată politiciana şi ce alură de sportivă are. Nici fostul premier Ponta nu stă prea rău, semn că îi prieşte faptul că a scăpat de presiunea funcţiei. Iar Irina le seamănă foarte bine, fiind şi ea înaltă, după cum se poate observa din fotografii. La chip, însă, micuţa e leită Victor Ponta, binecunoscut fiind faptul că fetele seamănă, de obicei, cu taţii. Irina este singurul copil al cuplului Daciana-Victor Ponta. Fostul şef al PSD a mai fost însă căsătorit, iar din prima căsnicie are un băiat, Andrei, acum în vârstă de 14 ani.

5-act-3-2col-daciana-ponta-si-irina.jpg

Veseli, cei doi politicieni au venit să-şi ia fetiţa din tabăra de vară

Nici Victor Ponta, nici Daciana Sârbu nu mai fac parte din PSD. În timp ce Ponta şi-a dat demisia în martie 2017, Daciana a demisionat luna trecută şi a anunţat că va rămâne europarlamentar independent. În prezent, Ponta este liderul partidului Pro România.

Şi-au dus fiica la Alba Iulia

Fiind Anul Centenarului, Daciana şi Victor Ponta şi-au dus fiica la Alba Iulia, oraşul Marii Uniri. „Irina a fost prima dată în viaţa ei la Alba Iulia. Am fost foarte fericit să îi vorbesc despre Marea Unire, Regele Ferdinand şi Regina Maria. I-am explicat despre Anul Centenar şi despre cât de important este să fim uniţi toţi cei care trăim în ţara noastră. P.S - norocul meu că Irina nu se uită la televizor, altfel ar fi avut, din păcate, multe întrebări la care mi-ar fi fost greu să răspund!”, a scris, de curând, pe contul său de Facebook, Victor Ponta.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1