Victor Ponta, reacție dură după propunerea Gabrielei Firea: ”Nu suntem de vânzare”

Ultima actualizare:

    Victor Ponta foto: arhiva Click!
Victor Ponta foto: arhiva Click!

Victor Ponta nu a lăsat-o pe Gabriela Firea să aștepte prea mult, după ce primarul Capitalei a declarat că vrea să-l roage pe liderul ProRomânia să revină în PSD. ”Chiar nu suntem de vânzare, ca alții”, a reacționat prompt Ponta, pe pagina personală de Facebook.

În încercarea de a-și menține majoritatea în Parlamentul României, după scorul slab obținut la alegerile europarlamentare din 26 mai, liderii PSD s-au gândit să-i atragă de partea lor pe foștii social-democrați care au format ProRomânia, în jurul lui Victor Ponta.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat marți o invitație către foștii membri ai PSD de a reveni în PSD, ea susținând că, dacă aceștia nu se întorc, ar vedea firesc ca PSD să stabilească o alianță cu partidul lui Victor Ponta. Printre ei se află Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu, excluși din PSD în 2018 după ce au semnat o scrisoare prin care cereau demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

Victor Ponta a reacționat rapid la această propunere, pe pagina personală de Facebook. "Chiar nu suntem de vânzare, ca alții. Ah, nici nu vă închipuiți ce bine ne simțim când spunem NU! Noi suntem ProRomânia și suntem foarte mulțumiți cu asta! Chiar suntem ALTFEL și rămânem așa! Noi de la ProRomânia suntem oameni liberi-chiar NU suntem de vânzare ca alții!", a scris Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta: ”Problema României este Sistemul Liviu Dragnea”

Liderul ProRomânia susține că problema României nu o reprezenta omul Liviu Dragnea, ci “Sistemul Liviu Dragnea”, iar "toți vor acum să rămână în Sistemul LD după ce au scăpat rapid de om!".

"Știu că își închipuie că îi păcălesc iar pe români - a plecat Dragnea și ei sunt toți curați, frumoși și deștepți-doar Dictatorul era rău! Mă uit la ce fac unii lideri PSD acum și revăd scenele de la și după CPEX al PCR din 1989! Cred că au uitat ce s-a întâmplat după 1989 și cum au terminat oamenii aceia! Eu am fost între acești indivizi și am făcut aproape tot ce făceau și ei-am primit de la români un mesaj în 2014-2015 și vreau să arăt că l-am înțeles! Am muncit și suferit atâta timp că să dovedesc că m-am schimbat în bine-există ceva pe lume care să mă facă să revin în “mlastină”?!? NU", mai spune Ponta.

Ulterior, într-o intervenție la Digi 24, Ponta a spus că exclude orice înțelegere cu PSD și că Pro România va susține o eventuală moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Citește și:

Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

Cum a trecut prima noapte după gratii pentru Liviu Dragnea. Ce a primit la micul dejun

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net