Un băiat de 15 ani din Olt, tăiat de un coleg cu un briceag. Conflictul pornit la şcoală s-a terminat în stradă

atac_cutit.jpeg

Foto: Arhivă

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O situație banală dintre doi elevi ai unei școli din Olt a dus la o adevărată confruntare în stradă. Unul dintre adolescenți a scos un briceag și și-a tăiat adversarul în două locuri.

Doi elevi, de 14 şi 15 ani, au avut o altercaţie, miercuri după-amiază, într-o școală din comuna Crâmpoia, județul Olt. Situația conflictuală a început pe holurile instituției de învățământ, când cei doi s-au ciocnit involuntar. Din spusele agresorului, acesta a fost momentul când ei s-au întrâlnit. 

L-a tăiat în două locuri cu briceagul     

Apoi, pentru că niciunul nu se dădea la o parte, pentru a-i face loc celuilalt, au început să se provoace, aruncându-și vorbe jignitoare. În ritmul acesta au ieșit din școală și au mutat conflictul pe străzile din Crâmpoia. Băiatul de 14 ani a scos un briceag și i-a provocat două tăieturi celuilalt, în zona toracică şi în zona scalpului.

O femeie a observat că victima are sânge pe haine şi a anunţat Poliţia, solicitând şi ajutor medical. „La data de 26 mai 2021, în jurul orei 18.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Crâmpoia, prezintă urme de sânge pe haine şi afirmă că ar fi fost tăiat de un coleg. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi din primele cercetări au stabilit faptul că pe o stradă din comuna Crâmpoia ar fi avut loc un conflict spontan între doi minori din localitate. În urma altercaţiei, unul dintre minori ar fi suferit răni provocate de un obiect tăietor. Minorul rănit a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, conform adevarul.ro.

La o primă evaluare medicală, victima nu avea răni grave, însă urma să-i fie reevaluată starea sa la spital.  

Citește și: 

Un elev de 14 ani s-a ales cu un traumatism cranian după ce a fost bătut de mai mulți copii de aceeași vârstă

Pedeapsă extremă, după o bătaie cruntă între doi elevi, într-un liceu din Pucioasa 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5