Un elev de 14 ani s-a ales cu un traumatism cranian după ce a fost bătut de mai mulți copii de aceeași vârstă

elev agresat-copil agresat-bătaie elevi-bătaie copii

Elevul a fost doborât de pumnii atacatorilor
Elevul de 14 ani s-a prăbușit sub ploaia de lovituri și s-a dat cu capul de bordură
Citeste tot despre: 

Încă o întâmplare care dovedește că școlile au ajuns arene de bătaie s-a petrecut acum două zile la Ploiești. Un elev de 14 ani s-a ales cu un traumatism cranian după ce a fost bătut joi de mai mulți copii de aceeași vârstă anunță antena3.ro.

Incidentul a avut loc între elevi de clasa a VIII-a de la școala Nicolae Bălcescu din Ploiești. Din primele verificări ale polițiștilor, aceștia au aflat că între victima de 14 ani și un coleg de aceeași vârstă ar fi izbucnit un conflict. Colegul victimei a vrut să aibă un atu în fața oponentului și a chemat ajutoare. Minorul atacat a fost victimă sigură. Una dintre lovituri l-a trimis la pământ, acesta suferind un traumatism cranio-cerebral, urmare a căderii cu capul de bordură.
Martorii au sunat la 112 și au chemat polițiștii și ambulanța. Colegul victimei a fost audiat de polițiști, urmând să fie identificați și prietenii acestuia, care au fugit. Potrivit datelor din  anchetă, aceștia vor fi identificați rapid pentru că erau tot elevi ai școlii.

Loading...

Citește și

  • Doi elevi de clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic nr. 2 din Târgu Jiu, l-au bătut cu pumnii şi picioarele pe un coleg, pe fondul unui conflict spontan.

  • Numărul şi gravitatea cazurilor de violenţă în şcoli au speriat autorităţile. Elevii se lovesc, se înjunghie, se droghează, fac sex cu profesorii. Ecaterina Andronescu, ministrul educaţiei, a anunţat că regulamentul şcolar va fi modificat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1