O bătrână din Slatina a stat câteva zile în casă cu soțul ei mort. Cum s-a întâmplat acest lucru

Ultima actualizare:

    Un mort și patru răniți după coliziunea frontală dintre două autoturisme pe un drum județean din NeamțFoto: Arhivă Click!
Un mort și patru răniți după coliziunea frontală dintre două autoturisme pe un drum județean din NeamțFoto: Arhivă Click!

Bătrâni și neajutorați! O femeie de 75 de ani din Slatina a stat mai multe zile în casă cu soțul său decedat, până ce vecinii s-au sesizat și au sunat la 112. Când au intrat în locuință, autoritățile au găsit cadavrul bărbatului în baie, iar bătrâna grav bolnavă, imobilizată la pat.

Vecinii cuplului au sunat la 112, joi, 18 martie 2021, pentru că din apartamentul bătrânilor se simţea un miros greu. Când au intrat în locuință, poliţiştii au găsit trupul bătrânului de 74 ani, în baie, dar şi pe soţia acestuia, într-o stare deplorabilă, imobilizată la pat. Femeia părea dezorientată şi subnutrită și a fost dusă la spital, pentru îngrijiri medicale, scrie adevarul.ro.

„La data de 18 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, au fost sesizaţi că pe strada Plopilor din localitate, dintr-un apartament se simte un miros urât şi nu răspunde nimeni. Deplasându-se la faţa locului, a fost necesară spargerea uşii de acces pentru a intra în imobil, în interior fiind identificată o femeie de 75 de ani, imobilizată la pat, ce a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, în baia locuinţei a fost găsit soţul acesteia, de 74 de ani, decedat. Cadavrul bărbatului a fost examinat la faţa locului, acesta neprezentând urme de violenţă, fiind transportat la morga Spitalului Slatina pentru efectuarea necropsiei“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

În acest caz se fac cercetări într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, politiştii desfăşurând activităţi pentru stabilirea situaţiei de fapt.  

Citește și: 

Fost procuror din Pașcani, găsit mort în casă, alături de menajeră. Poliția a deschis o anchetă

Cadavru mumificat descoperit într-un apartament din Timişoara. Ce i-a alarmat pe vecini

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net