Fost procuror din Pașcani, găsit mort în casă, alături de menajeră. Poliția a deschis o anchetă

Ultima actualizare:

    Parchetul depe lângă Judecătoria PașcaniFoto: newspascani.ro
Parchetul depe lângă Judecătoria PașcaniFoto: newspascani.ro

Fostul procuror Codruța Pantazi a fost găsit fără suflare în propria locuinţă din Pașcani, alături de o vecină. În prezent pensionară, femeia era și cumnata fostului primar al orașului, Dumitru Pantazi.

Codruţa Pantazi şi o femeie care o ajuta la treburile casnice, vecină cu fostul procuror, au fost găsite fără viaţă, sâmbătă, în jurul orei 12.30, scrie ziaruldeiasi.ro. Din primele cercetări, se pare că femeile au murit din cauza unei acumulări de monoxid de carbon. Cele două femei erau foarte apropiate. În ziua fatidică, vecina venise să vadă ce mai face fostul procuror.

„Sâmbătă, în jurul orei 12.30, am fost sesizaţi despre faptul că două femei au fost găsite decedate în anexa locuinţei uneia dintre ele, din municipiul Paşcani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat cadavrele a două femei, de 61 de ani, respectiv 62 de ani. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă si s-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului, iar cercetările continuă”, se arată în comunicatul remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Cele două corpuri au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru efectuarea necropsiei. Codruţa Pantazi, cumnata fostului primar al Paşcaniului, Dumitru Pantazi. 

Citește și: 

Procuror din Craiova, trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi pentru sustragerea sau distrugerea de înscrisuri

Un procuror şi trei poliţişti, puşi sub acuzare în cazul crimelor de la Caracal

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net