Cadavru mumificat descoperit într-un apartament din Timişoara. Ce i-a alarmat pe vecini

Ultima actualizare:

    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Momente tulburătoare pentru locatarii unui bloc din Timişoara. Cadavrul mumificat al unui bărbat de 67 de ani a fost descoperit într-un apartament. Vecinii spun că avea întreţinerea neplătită din 2007.

Deşi nu l-au mai văzut pe om de doi ani, locatarii blocului unde locuia acesta spun că nu au reuşit să afle ce este cu el. Nu puteau să intre în casă, iar poliţia le-ar fi transmis că nu se deplasează la adresă dacă nu este solicitată de o rudă a defunctului.

În aceşti doi ani, de când bătrânul nu a mai dat niciun semn de viaţă,  nimeni nu s-a interesat de soarta lui.  Vecinii ar fi încercat toate căile legale pentru a intra în casa bărbatului, inclusiv chemându-l în judecată şi sperând ca astfel poliţiştii să intre în casă. Însă nici aşa nu ar fi reuşit să-i facă pe oamenii legii să pătrundă în locuinţă.

"Au venit vecinii şi mi-au spus că un vecin de la un etaj superior al blocului nu este de găsit. Au încercat la poliţie, nu-l caută nimeni, s-au solicitat tot felul de date suplimentare pe care nu le avea nimeni şi atunci am încercat să facem o acţiune în instanţă. Am primit termen după vreo 6 luni de zile, insa nici instanţa nu s-a interesat unde este vecinul. La un moment dat au venit niste rude, care au fost depistate tot de noi, vecinii. A plătit toată datoria, iar când au spart uşa l-au găsit pe vecin mort în casă, în starea în care a fost găsit de IML. De atunci şi până azi au trecut circa doi ani", a precizat administratora blocului, potrivit observator.tv.

Într-un final, vecinii au dat de urma unei rude, care a venit de urgenţă în Timişoara şi alertat Poliţia. Împreună cu anchetatorii , a intrat în apartament, unde au găsit ce mai rămăsese din bărbatul de 64. Cadavrul se mumificase în poziţia în care murise timişoreanul.

Mortul,  „păzit” de un radio

Vecinii spun că timp de doi ani un radio se auzea zi şi noapte din locuinţa bărbatului. Iniţial au crezut că bărbatul l-a uitat deschis, apoi că nu vrea să le răspundă. Apoi s-au gândit că este bolnav. După un timp au înţeles că este mort, însă nu puteau face nimic în acest sens.

Nu-şi mai plătise întreţinerea de doi ani

Printre semnele care i-a dus pe locatarii blocului cu gândul că vecinul lor este mort era şi faptul că nu mai trecuse pe la administraţie. Vecinii spun că bărbatul găsit mort în apartament nu și-a mai ridicat corespondența și nu a mai plătit întreținerea de la sfârșitul anului 2017, când se presupune, de fapt, că ar fi decedat, potrivit banatulazi.ro.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a vedea care este de fapt cauza decesului bărbatului descoperit mumuficat în apartamentul respectiv din Timişoara.

Citește și:

Și-a ținut bunica moartă în casă timp de doi ani pentru a-i lua pensia, după care s-a spânzurat

Cadavru mumificat găsit într-un canal - IMAGINI ŞOCANTE!

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net