Cine este iubitul Laurei Codruța Kovesi. «Omul la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața»

kovesi-europafm.png

laura codruta kovesi la europa fm
Laura Codruța Kovesi a acceptat să dezvăluie câte ceva despre viața ei personală într-un interviu la Europa FM
foto: captură Europa FM

Femeia-procuror a momentului în România, la un pas de a fi numită șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi (45 de ani) a fost întotdeauna discretă cu viața personală. Invitată în emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, fosta șefă DNA a vorbit despre ”omul la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața”.

Laura Codruța Kovesi crede despre sine că arată ca o femeie de 45 de ani, împlinită profesional, după ce a ocupat cele mai înalte funcții în domeniul ei de activitate, dar cu un mare regret în ceea ce privește viața personală.

Fosta șefă DNA a declarat în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM că îi pare rău că nu are copii. ”Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doreșc copii, dacă se va întâmpla, foarte bine”, a spus Kovesi.

Dacă despre copii Kovesi a acceptat să vorbească deschis, aspiranta la funcția de procuror-șef european a evitat elegant întrebările despre viața ei amoroasă. A admis totuși că, dacă ar fi să se blocheze în lift cu cineva, ar prefera ca acea persoană să fie iubitul ei, și nu vreun star de cinema.

Este vorba despre aceeași persoană care i-a stat alături fostei șefe DNA atunci când aceasta a trecut prin scandalul revocării din funcție, și a ajutat-o să-și clarifice poziția față de evenimentele care se derulau cu mare repeziciune. Kovesi și-a pus atunci întrebarea dacă nu cumva ar fi mai bine să demisioneze înainte de a fi revocată, dar acest bărbat ”la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața” a sfătuit-o să rămână fidelă principiilor ei.

La o singură întrebare a refuzat însă Laura Codruța Kovesi să răspundă, și a făcut-o categoric. ”Sex dimineața sau seara”, a întrebat Andreea Esca, aplicând chestionarul obișnuit de la finalul emisiunii ei de la Europa FM. ”Ah, nu răspund”, a venit, prompt, replica procurorului.

Iubitul Laurei Codruța Kovesi, ofițer SPP?

Încă din vara anului trecut s-a speculat că Laura Codruța Kovesi ar avea o relație cu un ofițer SPP, fără a se menționa dacă este vorba despre persoana care o însoțește ca o umbră pe fosta șefă DNA încă din iarna lui 2017 și care a apărut și în cele mai recente imagini cu Kovesi, de la întoarcerea în țară după audierile din comisiile de la Bruxelles sau de pe treptele Parchetului General.

kovesi-ofiter-spp-27-februarie-2019.jpg

laura codruta kovesi la aeroport insotita de sppist
27 februarie 2019. Laura Codruța Kovesi, la Aeroportul Otopeni, însoțită de ofițerul SPP
foto: Inquam Photos

 

kovesi-ofiter-spp-15_februarie-_-2019.jpg

laura codruta kovesi la parchet insotita de sppist
15 februarie 2019. Laura Codruța Kovesi la Parchetul General, însoțită de același ofițer SPP
foto: Inquam Photos

 

kovesi-ofiter-spp-27-februarie-2018.jpg

laura codruta kovesi la dna insotita de sppist
27 februarie 2018. Laura Codruța Kovesi, imediat după ce a fost cerută revocarea din funcția de procuror-șef DNA, apărată de același SPP-ist
foto: Inquam Photos

 

kovesi-ofiter-spp-1-decembrie-2017.jpg

laura codruta kovesi la defilarea de 1 decembrie insotita de sppist
1 Decembrie 2017. Este momentul în care apare în scenă SPP-istul care o însoțește pe Laura Codruța Kovesi până în ziua de azi
foto: Inquam Photos

 

Nu e nimic neobișnuit pentru persoanele publice să aibă un ”bodyguard” preferat. Au curs multe râuri de cerneală despre ”băieții cu ochii albaștri” care au asigurat de-a lungul timpului paza președintelui francez Macron sau a fostului președinte Obama. E firesc să-ți dorești să știi cine-ți asigură spatele și în mâinile cui îți lași viața, mai ales dacă te confunți cu amenințări de tot felul. Kovesi însăși a adus în discuție acest subiect la emisiunea Andreei Esca. ”Au fost amenințări, încercări de intimidare, este cunoscut episodul Black Cube. Chiar la Bruxelles la hotel am primit mesaje ciudate. Cei de la SPP sunt însă foarte profesioniști în ceea ce au de făcut”, a punctat fosta șefă DNA.

kovesi-ofiter-spp-7-septembrie-_2017.jpg

laura codruta kovesi la dna insotita de sppist
7 septembrie 2017. Laura Codruța kovesi era însoțită de un alt SPP-ist
foto: Inquam Photos

 

Laura Codruța Kovesi a divorțat în 2007, dar a păstrat numele fostului soț

Laura Codruța Kovesi a fost căsătorită din 2002 până în 2007 cu Eduard Kovesi, al cărui nume l-a păstrat după divorț. Fostul soț a fost acuzat în 2017 că a furnizat materiale de construcții pentru autostrada surpată Sibiu-Orăștie, iar Kovesi a fost bănuită la vremea respectivă că l-ar fi protejat în ancheta penală. ”Nu mai vorbesc cu fostul soț din ziua divorțului. Sunt 10 ani de atunci. Nu știu să vă răspund despre ce face sau nu. Nu protejez pe nimeni niciodată, nu am nicio legătură cu fostul soț, nu știu ce se întâmplă cu el”, a fost răspunsul fostului procuror-șef DNA, pentru Ziare.com.

eduard-kovesi.jpg

eduard kovesi in studio la antena 3
Eduard Kovesi a fost căsătorit cu fosta șefă DNA între 2002 și 2007
foto: captură Antena 3

 

Viața amoroasă a candidatei pentru funcția de procuror-șef european a prins prima pagină a ziarelor și în contextul scandalului penal dintre Trustul Intact și RCS & RDS. S-a vorbit atunci despre presupusa relație dintre Kovesi și Emil-Florin Nemeș, coordonatorul departamentului de marketing și PR al RCS & RDS.

Indirect, fosta șefă DNA a confirmat atunci relația, printr-un comunicat în care a arătat că dosarul prin care mai multe persoane – directori și acționari ai Trustului Intact – au fost trimiși în judecată a fost înregistrat la Direcția Națională Anticorupție la data de 24 aprilie 2013, înainte de numirea sa în funcția de procuror-șef al DNA, și subliniază că ”simpla împrejurare că, de-a lungul timpului, am avut relații personale cu persoane angajate la o societate comercială nu poate să afecteze imparțialitatea sau legalitatea unui dosar instrumentat de colegii mei din cadrul DNA”.

florin-nemes.jpg

florin nemes in reclama la digi mobil
Florin Nemeș în rolul de deținut într-o reclamă pentru Digi Mobil
foto: captură Digi 24

 

Nemeș, absolvent al Academiei Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” din Brașov, a apărut în mai multe reclame la serviciul de telefonie mobilă al companiei de comunicații, într-una jucând rolul de deținut.

 

Citește și:

Maria Grapini, surprinsă când număra greșit voturile pentru Kovesi în comisia LIBE

Cine este Laura Codruța Kovesi?

Loading...

Citește și

  • Sunt puţine momentele în care Laura Codruţa Kovesi vorbeşte despre viaţa ei privată. Fosta şefă a DNA şi-a deschis sufletul în faţa Andreei Esca, la Europa Fm, şi a povestit cum a ajuns să lase în spate o carieră de baschetbalistă pentru meseria de procuror, dar şi cum pasiunea pentru lucrurile corecte i-au «furat» şansa de a fi mamă.

  • laura codruta kovesi

    Mărturisiri emoţionante a făcut Laura Codruţa Kovesi despre perioada copilăriei sale pe care a petrecut-o la Sfântul Gheorghe şi Mediaş. Foşta şefă DNA a jucat baschet încă din clasa a doua şi a reuşit să-şi coordoneze echipa find căpitanul fetelor. Unul dintre antrenorii ei a povestit la Europa Fm cum era ea pe teren şi ce amintiri îl leagă de fostul procuror.