Meghan Markle, atacată de sora ei: «Sper ca Archie să o trateze așa cum face ea cu tatăl nostru»

samantha_markle_sora_lui_meghan_markle.jpg

samantha markle sora lui meghan markle
Samantha, sora lui Meghan Markle, o atacă din nou pe ducesă
Foto: captură video

Chiar în preajma zilei în care Meghan Markle a împlinit 38 de ani, Samantha, sora vitregă a ducesei de Sussex, s-a lansat într-un atac virulent la adresa sărbătoritei, căreia îi dorește ca fiul ei să ajungă să o trateze așa cum face ea cu tată lor, Thomas Markle.

"Este lipsit de respect ce a făcut sora mea: a intrat în biserică știind ce i-a făcut tatălui nostru. L-a ignorat la fiecare sărbătoare, la nuntă, la naștere, la botez, la cele două infarcturi ale lui. Totul legat de botez (al lui Archie, fiul lui Harry și Meghan - n.r.) a părut fals, dar mai mult decât asta, ea a renunțat la întreaga familie pentru a deveni o regalitate. Tatăl meu a fost minunat cu ea. Tot PR-ul din lume nu va putea să-i îndrepte faptele. Sper ca vina să o macine. Tot ce a apărut public despre tatăl meu au fost minciuni, pentru ca ea să apară într-o lumină bună", a declarat Samantha Markle, citată de Daily Star.

Samantha Markle nu s-a oprit aici. Aceasta a afirmat că îi pare rău că micuțul Archie are o asemenea mamă și că speră ca atunci când va crește să poată scăpa din "ghearele" mamei sale, să înțeleagă cât de "manipulatoare" este Meghan și că a făcut totul pentru a-l ține departe de bunicul lui, Thomas Markle. "Meghan este o rușine pentru numele Markle. Dacă bunicul nostru ar fi trăit, ar fi dezmoștenit-o pentru felul rece în care-și tratează familia", a mai adăugat Samantha, care îi este soră de tată ducesei de Sussex.

botez-archie1.jpg

Ducii de Sussex și-au botezat băiețelul în cadrul unei ceremonii private
Foto: Instagram

 

Încă de când a fost făcută publică relația dintre Meghan și prințul Harry, Samantha Markle a arătat public că are "un ghimpe" împotriva surorii sale, despre care a zis în repetate rânduri că nu este demnă de a fi parte a familiei regale.

 

Citește și:

Meghan Markle a împlinit 38 de ani! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Harry

Ce restricţii au vecinii lui Meghan Markle şi ai Prinţului Harry. «Nici Regina nu are aşa cereri exagerate»

 

 

Loading...

Citește și

  • meghan markle

    Prinţul Harry a devenit tată în urmă cu două luni, iar acest rol i se potriveşte mănuşă. Fiul cel mic al prinţesei Diana vorbeşte întotdeauna cu zâmbetul pe buze despre micul Archie Harrison şi se pare că se gândeşte serios la posibilitatea de a întâmpina pe lume un al doilea copil. Dorinţa de a deveni tată din nou este totuşi contrabalansată şi de grija pe care Harry o are pentru mediul înconjurător. În ultimul interviu acordat publicaţiei British Vogue, prinţul Harry a explicat care este motivul pentru care nu doreşte să îl egaleze pe William în ceea ce priveşte numărul moştenitorilor.

  • Meghan l-a sărutat cu foc pe fiul său

    Micuţul Archie, în vârstă de numai două luni, a ieşit la prima plimbare cu mama lui, Meghan Markle. Cei doi au fost văzuţi împreună cu Kate Middleton şi cei trei copii ai ei la un meci de polo organizat în scop caritabil, la care au participat prinţii William şi Harry.