Ce restricţii au vecinii lui Meghan Markle şi ai Prinţului Harry. «Nici Regina nu are aşa cereri exagerate»

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry şi Meghan Markle locuiesc în Windsorfoto: Getty
Prinţul Harry şi Meghan Markle locuiesc în Windsorfoto: Getty

Vecinii pot să fie o adevărată bătaie de cap, iar când ai unii faimoşi e şi mai greu. Mai ales dacă sunt Meghan Markle şi Prinţul Harry, care aparent au o listă cu lucruri pe care cei care locuiesc în apropiere nu au voie să le facă.

Windsor e un oraş frumos, iar zona în care locuiesc Meghan şi Harry pare una idilică. Conacul Forgmore nu este însă un loc prea plăcut pentru vecinii ducilor de Sussex, care au fost anunţaţi de la bun început că nu au voie să facă o serie de lucruri. 

De exemplu, vecinii nu au voie să le ofere lui Meghan sau Harry să aibă grijă de Archie sau să pună o scrisoare în cutia poştală a ducilor. Dacă unul dintre câinii celor doi fuge la cineva, acea persoană nu are voie să îl atingă. Rezidenţii din zonă susţin că regulile sunt prea stricte şi că nici Regina Elisabeta nu are asemenea cereri când vine în vizită la Windsor, conform metro.co.uk. "Toţi cei din zonă lucrează pentru Regină şi ştiu cum să se poarte respectuos. Nu ni s-a spus niciodată cum să ne purtăm cu ea, iar ea se bucură mereu când ne vede", a declarat un localnic. 

Meghan şi Harry s-au mutat din primăvară în Conacul Frogmore, iar ducesa de Sussex a născut pe 6 mai un băieţel, pe Archie Harrison. Cuplul regal are doi câini, un beagle pe nume Guy pe care Meghan l-a adoptat de la un centru şi un labrador negru pe care cei doi l-au cumpărat împreună. 

Palatul Buckingham neagă că li s-au impus restricţii localnicilor

În jur de 400 de oameni locuiesc în zonele Home Park şi Great Park din Windsor, care aparţine Coroanei Marii Britaniii. Printre ei se află membrii ai familiei regale, oficiali şi angajaţi. Un reprezentant de la Palatul Buckingham a declarat că nu există o listă cu reguli impuse celor care locuiesc în Windsor. "A exista o discuţie cu localnicii pentru ca ei să ştie cum să îi ajute pe cei doi noi rezidenţi cu orice eventuală problemă şi pentru a-i ajuta să se se acomodeze cu noua casă. Nu există nicio listă cu reguli, iar discuţia a fost una relaxată" ,a declarat purtătorul de cuvânt. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net