Meghan Markle a împlinit 38 de ani! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Harry

meghan-markle-harry.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în mai 2018
foto: EPA

Proaspăta mămică Meghan Markle a împlinit 38 de ani, duminică (4 august). Soțul ei, prințul Harry, a ținut să îi transmită un mesaj special, cu ocazia zilei ei de naștere.

Ultimul an a fost cel mai frumos din viața lui Meghan Markle. După ce a devenit membră oficială a familiei regale britanice, fosta actriță americană a născut un băiețel, Archie. Implicată în numeroase organizații de caritate,ducesa de Sussex colaborează cu revista Vogue și este implicată în numeroase proiecte.

„La mulți ani soției mele uimitoare. Îți mulțumesc că îmi ești alături în această aventură. Cu dragoste, H.”, a scris prințul Harry pe contul de Instagram pe care îl împarte cu Meghan Markle. 

 

 

Ce mesaj i-au transmis ducii de Cambridge lui Meghan Markle, de ziua ei

 

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au vrut să îi transmită și ei un mesaj special ducesei de Sussex, de aniversarea ei. Pentru a marca această zi specială, ducii de Cambridge au publicat o imagine în care apar alături de Meghan Markle, prințul Harry și Charles, alături de mesajul: „Îi dorim o zi de naștere minunată ducesei de Sussex!”. Imaginea postată de ducii de Cambridge a fost făcută în ziua de Crăciun, anul trecut.

Meghan Markle își sărbătorește ziua de naștere într-un cadru intim, la conacul Frogmore, din Windsor, alături de Harry și de fiul lor, Archie Harrison. Este prima ei aniversare în calitate de mămică, ceea ce face ca această zi să fie și mai specială pentru ea. În urmă cu doi ani, pe când erau doar la începutul relației, prințul Harry i-a făcut o surpriză de ziua ei și a dus-o pe Meghan Markle în Botswana. Anul trecut, această zi a coincis cu nunta pritenului lor, Charlie van Straubenzee.

 

Citește și

Ce restricţii au vecinii lui Meghan Markle şi ai Prinţului Harry. «Nici Regina nu are aşa cereri exagerate»

Meghan Markle a fost la un pas să se cupleze cu un alt englez faimos, înaintea lui Harry

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 

Loading...

Citește și

  • printul harry si meghan markle

    Programul ducilor de Sussex este unul cât se poate de încărcat. După ce au participat la finala feminină de la Wimbledon prinţul Harry şi soţia acestuia, Meghan Markle, au onorat o altă invitaţie. Cei doi s-au aflat în centrul atenţiei pe 14 iulie, la premiera europeană a filmului "Lion King". Cu toate acestea momentul cel mai discutat al serii a fost reprezentat de întâlnirea dintre ducesa de Sussex şi una dintre cele mai apreciate cântăreţe la momentul actual. Conversaţia dintre ele a fost una amicală, iar imaginile surprinse de către fotoreporterii prezenţi confirmă că Meghan şi Beyonce îşi poartă un profund respect reciproc.

  • Prinţul Harry împreună cu Meghan markle şi bebeluşul lor

    În zorii zilei de 6 mai, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima oară. Două zile mai târziu, cei doi și-au prezentat bebelușul, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, și toată lumea a remarcat rochia purtată de Meghan, un model cu centură, care-i punea în evidență silueta de femeie care tocmai a născut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1