Meghan Markle l-a scos la prima plimbare pe Archie! A fost împreună cu Kate Middleton şi copiii acesteia

Ultima actualizare:
Megha a stat în apropiere de Kate
Megha a stat în apropiere de Kate

Micuţul Archie, în vârstă de numai două luni, a ieşit la prima plimbare cu mama lui, Meghan Markle. Cei doi au fost văzuţi împreună cu Kate Middleton şi cei trei copii ai ei la un meci de polo organizat în scop caritabil, la care au participat prinţii William şi Harry.

Meghan Markle (37 de ani) a fost văzută sărutându-l cu multă dragoste pe frunte pe fiul său de numai două luni, Archie, la prima lui plimbare.

La prima ieşire a micuţului în public, fanii familiei regale a Marii Britanii i-au putut vedea şi pe prinţii George, de 5 ani, Charlotte, de 4 ani, şi Louis, de 1 an, care erau însoţiţi de mama lor, Kate Middleton (37 de ani). Cu toţii au asistat la un meci de polo la care au participat tăticii micuţilor, prinţul Harry (34 de ani) şi prinţul William (37 de ani).  A fost pentru prima oară când cele două familii au fost văzute împreună după naşterea lui Archie. Vărul lui, prinţul Louis, l-a sărutat pe frunte pe micuţ în timp ce se afla în braţele mamei lui.

Prima imagine cu bebelușul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Meghan Markle a încălcat din nou tradiţia regală! Suma record plătită pentru o pereche de cercei

Prinţul George are o relaţie apropiată cu mătuşa Meghan

Meghan Markle este în concediu de maternitate după naşterea lui Archie, în luna mai. Totuşi, ea şi-a făcut câteva apariţii în public, cea mai recentă fiind apariţia sa la un meci al prietenei sale, Serena Williams, la Wimbledon, săptămâna trecută. Ea a creat un uriaş scandal după ce bodyguarzii au spus fanilor să nu facă fotografii în timpul meciului de tenis. La meciul de polo, Meghan a stat aproape de cumnata ei, Kate Middleton, care era preocupată să aibă grijă de cei trei copii ai ei.

Micuţul Louis purta ochelari şi îşi sugea degetul. Prinţul George a părut că are o relaţie apropiată cu mătuşa Meghan. Mereu jucăuş, el s-a întreţinut cu surioara lui, prinţesa Charlotte. Micuţul Archie a ieşit la prima plimbare cu mama lui, Meghan Markle.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net