Încă o persoană reținută în cazul crimei din Piața Constituției!

bataie_piata_constitutiei_0.jpg

Încă o persoană a fost reținută în cazul crimei din Piața Constituției
Foto: Facebook

Joi, 10 octombrie, Poliția Română a mai reținut o persoană în cazul crimei din Piața Constituției, în care și-a pierdut viața un bărbat. Anterior, alți șase suspecți au fost arestați preventiv de către forțele de ordine.

O altă personaă a fost arestată de poliție joi, 10 octombrie, după incidentul din data de 29 septembrie, din Piața Constituției, în care un om și-a perdut viața, după ce a fost prins și lovit cu brutalitate de membrii unui clan rival

Încă o persoană a fost reținută în cazul crimei din Piața Constituției

„În cazul de omor din noaptea de 29 septembrie s-a dispus cea de-a şaptea reţinere faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informează Poliţia Capitalei.

În data de 5 octombrie, alte şase persoane au fost reţinute în cazul de omor din zona Pieţei Constituţiei și au fost arestate preventiv în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti. Un număr de 21 de percheziţii domiciliare au avut loc în Bucureşti la finele săptămânii trecute, pentru depistarea bărbatului care este suspectat de omor în cazul anterior menționat. 

Pe 29 septembrie, în jurul orei 22:30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei. În urma celei ce s-a constatat ulterior ca fiind o răfuială între două clanuri rivale, un bărbat a fost rănit şi în cele din urmă a decedat. Un alt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • bataie bucuresti

    Noaptea de duminică spre luni (30 septembrie) a fost una albă pentru oamenii care trăiesc în zona Piața Constituției, pentru multe forțe de ordine, dar și pentru cei implicați într-o bătaie ca în Vestul Sălbatic. Un bărbat a murit și un altul este în stare gravă după incidentul care a avut loc la câțiva zeci de metri de Palatul Parlamentului, cu puțin înainte de miezul nopții.

  • bataie bucuresti

    Duminică, 29 septembrie, în jurul orei 23, a izbucnit un scandal care s-a soldat cu moartea unui bărbat de 30 de ani și rănirea gravă a altuia, la câțiva metri de Piața Constituției. INML a realizat necropsia tânărului decedat în Piața Constituției și a ajuns la o concluzie privind cauza morții: hemoragia cerebrală produsă prin lovirea cu un corp dur i-a fost fatală.