Încă o persoană reținută în cazul crimei din Piața Constituției!

Ultima actualizare:

    Încă o persoană a fost reținută în cazul crimei din Piața ConstituțieiFoto: Facebook
Încă o persoană a fost reținută în cazul crimei din Piața ConstituțieiFoto: Facebook

Joi, 10 octombrie, Poliția Română a mai reținut o persoană în cazul crimei din Piața Constituției, în care și-a pierdut viața un bărbat. Anterior, alți șase suspecți au fost arestați preventiv de către forțele de ordine.

O altă personaă a fost arestată de poliție joi, 10 octombrie, după incidentul din data de 29 septembrie, din Piața Constituției, în care un om și-a perdut viața, după ce a fost prins și lovit cu brutalitate de membrii unui clan rival

„În cazul de omor din noaptea de 29 septembrie s-a dispus cea de-a şaptea reţinere faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informează Poliţia Capitalei.

În data de 5 octombrie, alte şase persoane au fost reţinute în cazul de omor din zona Pieţei Constituţiei și au fost arestate preventiv în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti. Un număr de 21 de percheziţii domiciliare au avut loc în Bucureşti la finele săptămânii trecute, pentru depistarea bărbatului care este suspectat de omor în cazul anterior menționat. 

Pe 29 septembrie, în jurul orei 22:30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei. În urma celei ce s-a constatat ulterior ca fiind o răfuială între două clanuri rivale, un bărbat a fost rănit şi în cele din urmă a decedat. Un alt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net