Bătăușii din Piața Constituției, membrii unor bande care fac trafic de persoane în Germania

bataie_piata_constitutiei.jpg

bataie bucuresti
Piața Constituției s-a transformat într-o scenă de lupte
Foto: Facebook Cristian Mateescu

Duminică, 29 septembrie, în jurul orei 23, a izbucnit un scandal care s-a soldat cu moartea unui bărbat de 30 de ani și rănirea altora, la câțiva metri de Piața Constituției. S-au folosit arme periculoase și bâte, după ce "negocierile" dintre două bande de proxeneți nu s-au soldat cu niciun rezultat pozitiv.

Bărbații implicați în conflict fac trafic de persoane în Germania și nu s-ar fi înțeles în privința banilor, conform liderului Sindicatului Agenților de Poliție, Iulian Surugiu.

„Brigada de Poliție rutieră are o patrulă post fix în Piața Constituției pentru a nu se mai face curse de mașini acolo. (...). Două clanuri rivale au convenit să se întâlnească în fața Palatului Parlamentului pentru că e lumină și pot să stea de vorbă fără a se lua la bătaie. Motivul (bătăii – n.r.), din ceea ce știu eu, e că ei au făcut trafic de persoane și au trimis în Germania de data asta și nu s-au înțeles la bani. S-a ajuns unde s-a ajuns. Poliţia a intervenit, dar, în acelaşi timp, eu spun că Poliţia nu poate să oprească nişte cetăţeni să parcheze maşinile într-o parcare publică şi care seara de obicei e goală”, a spus Iulian Surugiu, pentru Mediafax.

Întrebat dacă polițiștii au intervenit sau la timp pentru gestionarea situației, Surugiu a răspuns că până când nu vor exista polițiști în stradă, astfel de situații nu pot fi evitate.

„Sindicatul Național al Agenților de Poliție are reforma și pe masa Guvernului și pe masa MAI-ului. Lucrurile nu se mișcă și până nu vom avea o poliție pro-activă cu polițiști în stradă nu avem cum să facem așa încât astfel de lucruri să nu se întâmple”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1