Care este cauza morții bărbatului implicat în bătaia din Piața Constituției

bataie_bucuresti.jpg

bataie bucuresti
O bătaie ce a avut loc în Piața Constituției s-a soldat cu un mort și mai mulți răniți
Foto: Facebook Cristian Mateescu

Duminică, 29 septembrie, în jurul orei 23, a izbucnit un scandal care s-a soldat cu moartea unui bărbat de 30 de ani și rănirea gravă a altuia, la câțiva metri de Piața Constituției. INML a realizat necropsia tânărului decedat în Piața Constituției și a ajuns la o concluzie privind cauza morții: hemoragia cerebrală produsă prin lovirea cu un corp dur i-a fost fatală.

„La INML s-a încheiat necropsia persoanei decedate ieri, pe raza Sectorului 5. S-a concluzionat ca decesul a fost cauzat de o hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unui traumatism al extremităţii cefalice, leziune ce s-a putut produce prin lovire cu un corp dur. Celelalte leziuni constatate, la nivelul spatelui şi membrelor, s-au putut produce prin lovire cu un corp dur. Pe corpul persoanei decedate nu au fost identificate alte leziuni. În funcţie de conţinutul declaraţiilor, dar şi de datele ce rezultă din investigaţii şi vizionarea imaginilor, vor fi conduse la audieri şi alte persoane”, a informat Poliţia Capitalei.

Bâte, arme albe, ba unii spun că a fost vorba chiar și de arme de foc-acesta a fost arsenalul folosit de bărbații care s-au încăierat în Piața Constituției din București. Un bărbat de 30 de ani a murit, după ce ar fi fost împușcat, iar un altul de 21 de ani este în stare gravă la spital.

Mai mulți oameni care se aflau în trafic sau pur și simplu pe stradă au surprins imaginile care i-au alarmat și șocat. Poliția a intervenit cu mai multe echipaje, însă cei mai mulți dintre cei implicați în confict fugiseră deja de la locul faptei. Perimetrul a fost cercetat, măsurat și izolat, iar cercetările continuă și acum.

Răfuială între membrii unor bande care fac trafic de persoane?

Iulian Surugiu, liderului Sindicatului Agenților de Poliție a spus că bătăușii sunt membrii unor bande de traficanți de persoane.

Bărbații implicați în conflict fac trafic de persoane în Germania și nu s-ar fi înțeles în privința banilor, conform liderului Sindicatului Agenților de Poliție, Iulian Surugiu.

„Brigada de Poliție rutieră are o patrulă post fix în Piața Constituției pentru a nu se mai face curse de mașini acolo. (...). Două clanuri rivale au convenit să se întâlnească în fața Palatului Parlamentului pentru că e lumină și pot să stea de vorbă fără a se lua la bătaie. Motivul (bătăii – n.r.), din ceea ce știu eu, e că ei au făcut trafic de persoane și au trimis în Germania de data asta și nu s-au înțeles la bani. S-a ajuns unde s-a ajuns. Poliţia a intervenit, dar, în acelaşi timp, eu spun că Poliţia nu poate să oprească nişte cetăţeni să parcheze maşinile într-o parcare publică şi care seara de obicei e goală”, a spus Iulian Surugiu, pentru Mediafax.

Jurnalistul Dan Bucura spune că este vorba despre o reglare de conturi între clanuri

Jurnalistul Dan Bucura a dus lucrurile mai departe și a spus că nu ar fi vorba despre o simplă bătaie, ci despre o reglare de conturi între clanuri de mafioți. Mai mult, acesta a afirmat că nu ar fi primul conflict de acest tip din utlimele două luni. Atunci, ar fi avut loc o încăierare în același stil în Parcul Vitan.

"E oficial! Ne-am întors la România anilor '90, când legea o făceau clanurile mafiote cu bâta, săbiile și pistoalele. Când regii Bucureștiului se numeau Fane Spoitoru, Sile Cămătaru, Aurel a lu' Caran și alții... Azi noapte a avut loc o reglare de conturi în stil mafiot, fix pe platoul din fața Palatului Parlamentului din București. Un om a fost executat în stil mafiot, prin împușcare! Nenorociții ăștia nu pricep că e prea mult!! Nu mă refer la interlopi. Ei câștiga teren fiindcă simt că se poate, că e loc. Acum 2 luni, tot clanul Sportivilor și-a reglat supremația în stradă: 200 de brute în parcul Vitan. Nimeni nu a ajuns la pușcărie, deși e plin Internetul de filmări. Am ajuns o țară neguvernată sau guvernată de imbecili, mai exact. Instituțiile de forță ale statului nu mai sunt prezente. Le-au paradit complet!
Poliția nu mai există decât pe ștatele de plată. Jandarmeria bate și omoară oamenii. Procurorii sunt blegi și tot mai slabi profesional. SRI-ul preferă să nu se mai bage în nimic.
Așa nu se mai poate! Cu moțiune, fără moțiune, trebuie să scăpăm de ticăloși! Suntem raiul pedofililor, ne sunt omorâți copiii, oamenilor normali le este teamă să mai iasă seara din casă! Vă spun sincer că și unor politicieni de bună credință (care oricum se numără pe degete) le va fi foarte greu să îndrepte lucrurile. Instituțiile statului sunt înțesate de imbecili, sinecuriști, amante, rude nepricepute și activ de partid de cea mai proastă factură...
Închidem România și plecăm cu toții?! Le predăm lor țară?! Sau facem o ultimă ofensivă democratică și dăm cu ei de pământ??", a scris Dan Bucura pe pagina lui de Facebook.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1