Bătaie ca în filme în Piața Constituției. Un bărbat a murit după o posibilă reglare de conturi

Ultima actualizare:

    O bătaie ce a avut loc în Piața Constituției s-a soldat cu un mort și mai mulți rănițiFoto: Facebook Cristian Mateescu
O bătaie ce a avut loc în Piața Constituției s-a soldat cu un mort și mai mulți rănițiFoto: Facebook Cristian Mateescu

Noaptea de duminică spre luni (30 septembrie) a fost una albă pentru oamenii care trăiesc în zona Piața Constituției, pentru multe forțe de ordine, dar și pentru cei implicați într-o bătaie ca în Vestul Sălbatic. Un bărbat a murit și un altul este în stare gravă după incidentul care a avut loc la câțiva zeci de metri de Palatul Parlamentului, cu puțin înainte de miezul nopții.

Bâte, arme albe, ba unii spun că a fost vorba chiar și de arme de foc-acesta a fost arsenalul folosit de bărbații care s-au încăierat în Piața Constituției din București. Un bărbat de 30 de ani a murit, după ce ar fi fost împușcat, iar un altul de 21 de ani este în stare gravă la spital. Mulți alții au fost răniți.

Mai mulți oameni care se aflau în trafic sau pur și simplu pe stradă au surprins imaginile care i-au alarmat și șocat. Poliția a intervenit cu mai multe echipaje, însă cei mai mulți dintre cei implicați în confict fugiseră deja de la locul faptei. Perimetrul a fost cercetat, măsurat și izolat, iar cercetările au început.

Piața Constituției s-a transformatr într-o scenă de lupte
Piața Constituției s-a transformatr într-o scenă de lupte

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. În urma altercației două persoane au fost rănite , iar un echipaj de urgență le acorda îngrijiri. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție de pe raza sectorului, precum și ale Brigăzii Rutiere. Se efectuează investigații în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, anunța un comunicat al Poliției Capitalei, dat după miezul nopții.

Jurnalistul Dan Bucura spune că este vorba despre o reglare de conturi între clanuri

Jurnalistul Dan Bucura a dus lucrurile mai departe și a spus că nu ar fi vorba despre o simplă bătaie, ci despre o reglare de conturi între clanuri de mafioți. Mia mult, acesta a afirmat că nu ar fi primul conflict de acest tip din utlimele două luni. Atunci, ar fi avut loc o încăierare în același stil în Parcul Vitan.

"E oficial! Ne-am întors la România anilor '90, când legea o făceau clanurile mafiote cu bâta, săbiile și pistoalele. Când regii Bucureștiului se numeau Fane Spoitoru, Sile Cămătaru, Aurel a lu' Caran și alții... Azi noapte a avut loc o reglare de conturi în stil mafiot, fix pe platoul din fața Palatului Parlamentului din București. Un om a fost executat în stil mafiot, prin împușcare! Nenorociții ăștia nu pricep că e prea mult!! Nu mă refer la interlopi. Ei câștiga teren fiindcă simt că se poate, că e loc. Acum 2 luni, tot clanul Sportivilor și-a reglat supremația în stradă: 200 de brute în parcul Vitan. Nimeni nu a ajuns la pușcărie, deși e plin Internetul de filmări. Am ajuns o țară neguvernată sau guvernată de imbecili, mai exact. Instituțiile de forță ale statului nu mai sunt prezente. Le-au paradit complet!Poliția nu mai există decât pe ștatele de plată. Jandarmeria bate și omoară oamenii. Procurorii sunt blegi și tot mai slabi profesional. SRI-ul preferă să nu se mai bage în nimic.Așa nu se mai poate! Cu moțiune, fără moțiune, trebuie să scăpăm de ticăloși! Suntem raiul pedofililor, ne sunt omorâți copiii, oamenilor normali le este teamă să mai iasă seara din casă! Vă spun sincer că și unor politicieni de bună credință (care oricum se numără pe degete) le va fi foarte greu să îndrepte lucrurile. Instituțiile statului sunt înțesate de imbecili, sinecuriști, amante, rude nepricepute și activ de partid de cea mai proastă factură...Închidem România și plecăm cu toții?! Le predăm lor țară?! Sau facem o ultimă ofensivă democratică și dăm cu ei de pământ??", a scris Dan Bucura pe pagina lui de Facebook.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net