În ziua în care și-a înmormântat tatăl, Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a aflat că și-a pierdut și un prieten

baiat_marcel_toader.jpg

baiat marcel toader
Maximilian, băiatul lui Marcel Toader, s-a ocupat de funeraliile tatălui său
Foto: Mariana Iancu / Adevărul

Zi grea pentru Maximilian, fiul lui Marcel Toader. Tânărul și-a condus tatăl pe ultimul drum, miercuri, 7 august, la Cumpăna, în județul Constanța, însă a aflat încă o veste tristă care "i-a pus capac". Un bun prieten de al lui a murit în Capitală, în urma unui accident rutier.

"Tată, azi te-am văzut pentru ultima oară! Dar vei fi mereu în sufletul meu! Odihnește-te în pace, tată! Meriți din plin! Știu că în momentul ăsta ți-ai găsit pacea mult căutată! Din păcate, eu, azi, am primit înca o veste groaznică, tocmai ce am mai pierdut un prieten! Odihnește-te în pace, Cătălin Becheanu! Condoleanțe familiei îndurerate! Nu știu ce să mai zic",  a scris Maximilian pe Facebook, după ce și-a înmormântat tatăl și a fost izbit de tragica veste a pierderii prietenului său.

Prietenul lui Maximilian a fost victima unui accident rutier. „În jurul orei 09.10, pe Şoseaua Panduri, pe sensul de mers către Răzoare, a avut loc un accident rutier între un autocamion şi un biciclist, în urma căruia biciclistul, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a fost rănit grav, ulterior acesta a decedat la faţa locului”, a precizat Brigada Rutieră București.

Maximilian Toader i-a ales hainele tatălui său

marcel_toader_baiat_maximilian_toader.jpg

marcel toader baiat maximilian toader
Maximilian este unicul copil al lui Marcel Toader
Foto: arhivă personală

Rudele lui Marcel Toader s-au ocupat de toate cele lumești pentru slujba de înmormântare. În sarcina unicului său fiu a revenit partea vestimentară, iar Maximilian a avut grijă să-i aleagă haine elegante, așa cum era obișnuit să poarte omul de afaceri.

Cu o voce stinsă, Maximilian Toader ne-a spus cum a ales hainele pentru tatăl său, pe care l-a iubit și respectat enorm. ”Deși este o femeie în vârstă și îndurerată, bunica s-a ocupat să facă totul așa cum cere tradiția. Au mai ajutat-o mătușile, verișoarele, cumnata. Am făcut cum și-ar fi dorit tata. De haine m-am ocupat eu și m-a mai ajutat o prietenă să aleg anumite lucruri. Am luat un costum albastru închis, cravată, cămașă albă, batistă asortată, butoni, pantofi maro. Mi-a fost foarte greu să fac acest lucru”, ne-a spus Maximilian Toader.

 

Citește și:

Mama lui Marcel Toader nu-și poate reveni din șocul vieții ei: «Doamne, de ce mi-ai luat copilul?»

Marcel Toader a murit cu o mare dorință neîmplinită. Ce îi mărturisea fiului de ziua lui

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 

Loading...

Citește și

  • marcel toader inmormantare

    Viața amoroasă a lui Marcel Toader a fost mereu pe tapetul știrilor mondene, iar femeile care i-au fost soții sau iubite nu au avut întotdeanuna cuvinte de laudă la adresa lui. Controversele și scandalurile sunt deja cunoscute, însă există o femeie care nu l-a vorbit niciodată de rău, care nu s-a expus public și care, acum, pe ultimul drum al lui Marcel, a fost singura dintre soții care i-a stat la căpătâi. Este vorba despre Raluca, mama lui Maximilian.

  • marcel toader inmormantare

    Numai mamă să nu fii în aceste momente sfâșietoare. Rădița Toader își duce la groapă fiul, care s-a stins la numai 56 de ani, în urma unui infarct. Trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader se află în aceste momente la capela Cimitirului Central din Constanța, unde are loc slujba de înmormântare.