Fiul lui Marcel Toader: «Am ales pentru tata un costum elegant, cum purta el mereu»

maximilian-toader-fiu-marcel-toader.jpg

Maximilian Toader, unicul fiu al lui Marcel Toader, la Cimitirul Bellu, la înmormântarea tatălui
Maximilian, unicul fiu al lui Marcel Toader, are 22 de ani și se ocupă de funeraliile tatălui său
foto: Sever Gheorghe

Astăzi, 7 august, familia lui Marcel Toader își ia “adio” pentru totdeauna de la cel care le-a fost fiu, tată, iubit. Maximilian, băiatul lui, mama Rădița, Raluca, fosta iubită, singura femeie care l-a făcut tată, rudele și prietenii apropiați îl conduc pe ultimul drum, la cimitirul de la Cumpăna, Constanța. Marcel Toader va părăsi această lume în haine elegante, așa cum îl știa toată umea. Maximilian, băiatul lui, a fost cel care a ales, cu ultimele puteri, costumul elegant cu butoni și batistă din mătase.

Jale mare la Constanța, acolo unde, de la ora 13.00, la Biserica Cimitirului Central, a început slujba de înmormântare pentru Marcel Toader. Familia îl plânge pe fostul afacerist, care urmează să fie îngropat în cimitirul din localitatea Cumpăna, acolo unde familia deține loc de veci. Rădița Toader, mama sa, fosta soție, Raluca, și unicul fiu, Maximilian, sunt istoviți după cele 4 zile, câte au trecut de când au aflat de moartea fulgerătoare a lui Marcel, care s-a stins la doar 56 de ani, în urma unui infarct. Îndurerați, băiatul și mama acestuia au reușit să ocupe exemplar de toată pregătirea și au respectat toate orânduielile acestui moment tragic.

1/15

În sarcina juniorului a căzut, printre altele, și pregătirea ținutei tatălui său, iar acesta a avut grijă să îi respecte codul vestimentar cu care Marcel ne-a obișnuit: elegant, impecabil, la patru ace, așa cum îl știau toți apropiații. Rare au fost aparițiile când acesta nu a purtat costum.

marcel-toader.jpg

marcel-toader
Marcel Toader, înmormântat în cimitirul de la Cumpăna, Constanța
foto: Sever Gheorghe

Cu  o voce stinsă, Maximilian Toader ne-a spus cum a ales hainele pentru tatăl său, pe care l-a iubit și respectat enorm. ”Deși este o femeie în vârstă și îndurerată, bunica s-a ocupat să facă totul așa cum cere tradiția. Au mai ajutat-o mătușile, verișoarele, cumnata. Am făcut cum și-ar fi dorit tata. De haine m-am ocupat eu și m-a mai ajutat o prietenă să aleg anumite lucruri. Am luat un costum albastru închis, cravată, cămașă albă, batistă asortată, butoni, pantofi maro. Mi-a fost foarte greu să fac acest lucru”, ne-a spus Maximilian Toader.

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă după-amiază, 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut la Periș, Ilfov, în casa avocatului său.

Citește și:

Mesajul sfâșietor scris de mama lui Marcel Toader pe coroana din flori

Marcel Toader a murit cu o mare dorință neîmplinită. Ce îi mărturisea fiului de ziua lui

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1